Екс-чоловік Дженніфер Еністон вперше прокоментував їхнє розлучення: Ніхто не помер

Екс-чоловік Дженніфер Еністон вперше прокоментував їхнє розлучення: Ніхто не помер

Фото: Getty Images

Джастін Теру зізнався, що дуже обережно добирав слова, коли просив розлучення у дружини.

Колишній чоловік Дженніфер Еністон Джастін Теру дав перше інтерв’ю після розлучення, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Джастін відверто розповів, чому пара вирішила розійтися по різних дорогах. Відтоді, як зірки розлучилися, минуло сім місяців, однак сам актор наважився розповісти про все тільки тепер.

Як зізнався Теру, він дуже обережно добирав слова, коли просив розлучення у дружини. Річ у тому, що і він, і Дженніфер розуміли, що їхній шлюб тріщить по швах і що врятувати його уже не вдасться.

"Дивна річ, але це було неминуче - ми обидва це розуміли і повільно рухалися в цьому напрямку. Але з нами все добре, ніхто не помер, ми подолали це - не стали кидатися один в одного сокирами, а розійшлися мирно", - сказав Джастін, пише The New York Times.

Дженніфер Еністон і Джастін Теру / Фото: East News

Проте ложка дьогтю в цьому розставанні усе-таки лишилася. Джастін відверто зізнався, що відтепер Дженніфер категорично відмовляється з ним спілкуватися і що друзями колишні закохані точно не будуть.

" Знаю, багатьом напевно це може здатися нудним, але ми поважаємо один одного, тому прагнули розлучитися безболісно, наскільки це можливо. Єдиний розпачливий момент в цій історії полягає лише в тому, що тепер між нами вже не буде такої дружби", - додав актор.

На запитання про своє теперішнє особисте життя Джастін відповідати відмовився. Власне, як і не хоче коментувати це і його колишня дружина Дженніфер Еністон. 

Дженніфер Еністон і Джастін Теру / Фото: instagram.com/justintheroux

Нагадаємо, у лютому цього року шанувальників пари приголомшила новина – після майже трьох років шлюбу Еністон і Теру оголосили про розлучення. Конкретної причини такого рішення актори не називали і щоразу просили не втручатись у їхнє особисте життя.

Повʼязані теми:

Наступна публікація