Екс-коханець Могилевської назвав Ладу Лузіну "заздрісною с*кою"

Екс-коханець Могилевської назвав Ладу Лузіну "заздрісною с*кою"

Ягольник відповів на закиди Лузіної

Ягольник різко відреагував на спробу письменниці захистити подругу.

Колишній коханець та продюсер співачки Наталії Могилевської Олександр Ягольник доволі різко відреагував на слова письменниці Лади Лузіної.

Після відвертостей, які Ягольник написав на своїй сторінці у соцмережі про Могилевську, Лузіна заявила, що "Ягольник сам хотів бути вагітним від Могилевської і отримувати аліменти".

У свою чергу продюсер написав, що Лузіна "заздрісна с*ка" і звинуватив її у тому, що письменниця підштовхнула Могилевську не народжувати від Ягольника

"І ця с*ка, яка завжди заздрила Наташі , яку я кинув (ну , не люблю я дешевок і , особливо , відьом), яка в грудні 1997 року розписала на 4-х сторінках в "Бульварі " про те , як я любив займатися сексом, яка "присадила" на відьомські теми саму Наташу, і яка 10 років тому стала саме тією "подругою", яка зазомбувала Наташу зробити так, щоб моя (і наша) дитина не народилася", - не стримав емоцій продюсер.

Згадав він і про те, як після розриву стосунків починаючи з 2008 року Лузіна не упускаючи нагоди в усіх ток-шоу поливала його і все що з ним пов'язано брудом

"Тепер вона ще буде щось говорити? Ну так, їй же треба продавати свої книги. Як же краще це зробити, присмоктавшись до популярного імені Наташі ?" - підсумував Ягольник.

Нагадаємо, колишній коханець та продюсер Наталки Могилевської Олександр Ягольник після того як дізнався, що вона чекає на первістка від відомого шеф-повара, перетворив свою сторінку у соцмережі на болючі спогади про свою підопічну. Ягольник повідав багато подробиць з особистого життя співачки. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація