Екс"НЕАНГЕЛ" Вікторія вперше розповіла, як Нікітін відреагував на її сварку зі Славою

Екс"НЕАНГЕЛ" Вікторія вперше розповіла, як Нікітін відреагував на її сварку зі Славою

Гурт "НЕАНГЕЛИ" / Фото: instagram.com/neangely.official

Продюсер ще мав плани на гурт після заяви про припинення його існування.

Ексучасниця гурту "НЕАНГЕЛИ" Вікторія Смеюха вперше розповіла, як на її публічну сварку з ексколегою Славою Камінською відреагував колишній продюсер Юрій Нікітін.

У коментарі журналістам ТСН Вікторія розповіла, що вони поговорили з Нікітіним перед виходом її сольного треку "Говори что хочешь". Продюсер був не у захваті від того, що сталося. Адже після офіційного оголошення про припинення кар'єри гурту, дует, згідно з домовленістю, мав продовжувати виступати на корпоративах:

Фото: instagram.com/babaslavka

"Ми поговорили про те, що відбулося у ЗМІ. Мені було, звичайно, ніяково з ним розмовляти на ту тему. Був такий момент тривожний. У нас були одні плани з продюсером, попри те, що ми завершили співпрацю, у нас були плани працювати у "НЕАНГЕЛАХ". Але після цього інциденту у нас призупинилася робота у колективі. Тобто ми тепер не лише публічно не виступаємо, а й не виступаємо на корпоративах – те, що ми планували", - розповіла Вікторія.

Віка Смеюха, Юрій Нікітін, Слава Камінська

Також артистка зізналася, що експродюсера здивувало, чому вона з ним не порадилася перш ніж виставити скандальне відео з тортом у Мережу:

"Юра сказав: "Чому ти зі мною не поговорила у цей день?" Я кажу: "Ну, якось так вийшло, що я ухвалила своє рішення і поспілкуватися з моєю аудиторією через соцмережі". Але в результаті я кажу: "Юро, ти ж завжди казав, що я кажу, як відчуваю, і я сьогодні кажу те, що хочу", - зазначила виконавиця.

Ексучасниця "НЕАНГЕЛІВ" Смеюха розповіла, як Нікітін відреагував на її сварку з Камінською

Ексучасниця "НЕАНГЕЛІВ" Смеюха розповіла, як Нікітін відреагував на її сварку з Камінською

Нагадаємо, Слава Камінська та Віка Смеюха привселюдно посварилися у листопаді минулого року. Все почалося з того, що Вікторія розмістила відео, де сидить у ресторані та їсть торт з зображенням Камінської. Пізніше Смеюха розповіла, що під час участі у гурті неодноразово була жертвою булінгу з боку своєї ексколеги Слави.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація