Екс Ріанни репер Дрейк нарешті визнав, що має сина від порнозірки

Екс Ріанни репер Дрейк нарешті визнав, що має сина від порнозірки

Екс Ріанни репер Дрейк нарешті визнав, що має сина від порнозірки

Дрейк / Фото: instagram.com/champagnepapi

Одкровення виконавець зробив у своєму новому альбомі.

Канадський репер та екс-коханий Ріанни Дрейк нарешті визнав, що у нього є син від порнозірки.

Одкровенням виконавець поділився у своєму новому альбомі Scorpion. У композиції Emotionless ("Байдужий") Дрейк говорить, що дійсно має дитину від екс-акторки фільмів для дорослих Софі Бруссо.

"Я не ховав своєї дитини від світу. Я ховав світ від своєї дитини. Я не викладаю "гарячі новини" про себе в своєму блозі. Якщо я про щось хочу сказати, я говорю про це сам", - співає Дрейк про своє батьківство.

Разом з тим розповів репер і про матір свого сина Софі. Судячи з тексту пісні, у них з Бруссо не було серйозних стосунків, вони зустрілися декілька разів.

"Вона не була моєю коханкою, як Біллі Джин. Але дитина моя. От дідько, ми зустрілися всього двічі. Мені довелося змиритися з тим фактом, що це правда. Тепер вся ця історія, ніби висічена на камінні, з печаткою та підписом", - говорить репер.

Софі Бруссо

Зізнався Дрейк й у тому, що йому важко звикнутися з тією думкою, що його син мешкає не з ним.

"Батько-одинак. Ненавиджу цей вислів, коли чую його. Мені ніяково було говорити своїм батькам, що у мене є дитина і вона не живе зі мною. Я обіцяв їм, що у мене буде справжня сім'я. Я сам пройшов через розлучення своїх батьків", - розповів артист.

Нагадаємо, про те, що у Дрейка є син, розповів його колега, репер Pusha-T наприкінці травня. Той так само за допомогою треку видав секрет виконавця.

 Pusha-T у композиції The Story Of Adidon розповів, що у Дрейка є син від екс-порнозірки Софі Бруссо і що нібито репер його приховує. Pusha-T заявив, що хлопчика звуть Адоніс. У композиції репер також повідомив, що Дрейк приховує свого сина. Колега закликав артиста визнати дитину і поважати його матір.

Софі і Дрейка бачили разом 2017-го, щойно виконавець розійшовся з Дженніфер Лопес.

У травні того ж року Софі заявила, що вже 3,5 місяці як вагітна від репера і найняла адвокатів, щоб довести факт батьківства артиста.

Повʼязані теми:

Наступна публікація