Ексчоловік Ані Лорак Мурат розсекретив нову пасію на спільному відпочинку

Ексчоловік Ані Лорак Мурат розсекретив нову пасію на спільному відпочинку

Ексчоловік Ані Лорак Мурат розсекретив нову пасію на спільному відпочинку

Фото: facebook.com/AniLorak

Бізнесмен більше не приховує свою обраницю.

Колишній чоловік співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, з яким артистка розлучилася наприкінці січня, перестав переховувати нову обраницю.

На сторінці в Instagram Мурат вперше розмістив спільну фотографію з новою гьорлфренд. Ба більше, бізнесмен розсекретив її ім'я. Так, наразі серцем велелюбного чоловіка заволоділа дівчина на ім'я Самія Ахметова.

Фото: instagram.com/muratnalca

Наразі парочка насолоджується спільним відпочинком в Іспанії, звідки Мурат активно постить сторіс у фотоблогу.

"Життя стає справжнім і чудовим, коли ти знаходиш людину, яка дійсно відчуває з вами ті самі відчуття і має такий самий погляд на майбутнє", - прокоментував світлину з Самією Мурат.

Про нову кохану колишнього Лорак відомо небагато. Вона киянка. Як повідомив Telegram-канал YOBAJUR, Мурат та Самія разом вже рік, а інформація про те, що буцімто Мурат зраджував Лорак з невідомою брюнеткою, виявилася фейковою.

Подейкують, що саме через роман Мурата з Ахметовою розпався його шлюб з Ані Лорак. Тим часом фани впевнені, що Мурат вирішив розсекретити новую пасію слідом за Ані Лорак, яка не приховує стосунки з саунд-продюсером Black Star та екскоханим TAYANNA Єгором Глебом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація