Ексдружина Серьоги повідомила про першу перемогу у боротьбі з репером за дітей

Ексдружина Серьоги повідомила про першу перемогу у боротьбі з репером за дітей

Ексдружина Серьоги повідомила про першу перемогу у боротьбі з репером за дітей

Фото: instagram.com/polina_lola

Поліна Ололо поділилася подробицями війни за синів у харківській школі.

Ексдружина репера Серьоги Поліна Ололо продовжує тримати шанувальників у курсі перебігу війни між нею та артистом за їхніх дітей.

Не так давно Поліна розповідала, що намагалася забрати з харківського ліцею №9, куди Серьога перевів синів, документи, аби влаштувати дітей назад до школи у Києві, де вони раніше навчалися. Врешті, жінці це вдалося зробити, але з боями.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Моя маленькая победа в Харькове, в длительной борьбе которая продолжается, за законное право матери жить со своими детьми! Я вам уже писала, как директор Харьковского лицея №9, Денисюк Любовь Ивановна на противозаконных основаниях, ранее отказывала мне в выдаче документов для перевода моих детей в другое учебное заведение. В понедельник, 15 июня 2020 года, я снова приехала в Харьковский лицей №9 и попросила выдать мне документы. Директора лицея Денисюк Л.И. на рабочем месте не было, вместо нее была заместитель - Островная Диана. Эта женщина всяческим образом пыталась найти основания для отказа. Фантазии Дианы Леонидовны меня впечатлили: мое заявление в четверг было зарегистрировано в 18:08, а рабочий день окончен в 18:00, поэтому, по их мнению, мое заявление не подлежит рассмотрению! А то что я пол дня в рабочий день добивалась регистрации заявления и зарегистрировали его только когда пришёл представитель отдела образования, на этот факт никто не брал во внимание. Все эти несуразные аргументы заместителя директора можно было слушать целый рабочий день, но результата б никакого не было и мною сново была вызвана полиция для фиксации действий в школе против родителей. Все закончилось звонком главе администрации Киевского района города Харькова на территории которого находиться лицей, которая сообщила что эта ситуация у нее на контроле, и принято единое законное решение - отдать документы моих детей матери. Возле лицея ко мне подошёл мужчина, который представился мужем директора лицея зовут его Сафо Сергей Олегович. Этот человек на протяжении всего обеденного перерыва оскорблял меня на улице, обзывал, ставил какие-то не лепые замечания что я плохая мать, что не приходила к детям, что меня не знают учителя, намекал на аморальный образ жизни. Это не мыслимо что б абсолютно посторонний человек, который не имеет отношения к учебному заведению мог позволить себе подобные высказывания оперируя тем что якобы его жена директор ему все это рассказывает. Но во время своего монолога, мне была сказана фраза которая пояснила почему все происходило именно так. ⬇️⬇️⬇️ПРОДОЛЖЕНИЕ В КОММЕНТАРИЯХ⬇️⬇️⬇️

Публикация от Polina Ololo (@polina_lola)

Ололо розповіла, що в понеділок знову їздила до Харкова у цей ліцей, і їй знову усіляко перешкоджали. Цього разу заступник директора. Поліна знову викликала поліцію для фіксації дій в школі проти батьків.

Все закінчилося дзвінком голові адміністрації Київського району міста Харкова, на території якого розташований ліцей, яка повідомила, що ця ситуація у неї на контролі, і ухвалене єдине законне рішення - віддати документи моїх дітей матері

повідомила Ололо

За словами Поліни, біля ліцею до неї підійшов чоловік, який представився чоловіком директорки ліцею.

Ця людина протягом усієї обідньої перерви ображала мене на вулиці, обзивала, ставила якісь безглузді зауваження, що я погана мати, що не приходила до дітей, що мене не знають вчителі, натякала на аморальний спосіб життя. Під час монологу, мені була сказана фраза яка пояснила чому все відбувалося саме так. А саме чоловік сказав що він знайомий з моїм колишнім цивільним чоловіком Пархоменком Сергієм близько 20 років.

поділилася Поліна
Поліна Ололо з синами / Фото: instagram.com/polina_lola

Врешті і на цього чоловіка Ололо написала заяву до поліції.

Я розумію, що попереду у мене більш серйозна боротьба, але ця маленька перемога показала, що я можу в цій країні перемогти. Без зв'язків, без хабарів. Тепер я знаю, якщо ти правий і закон на твоєму боці, ти можеш в цій країні зрушити будь-яку справу, головне не здаватися! Я знаю, що я переможу за законне право жити зі своїми дітьми, тільки шлях до цієї перемоги тривалий, і найбільше важко на цьому шляху моїм дітям: Платону і Марку, які опинилися в цій непростій ситуації заручниками хворих дій батька

резюмувала Ололо

Нагадаємо, що не так давно репер Серьога вперше прокоментував скандал з ексдружиною щодо дітей. Артист заявив, що чекає на судове рішення.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація