Ексдружина Вуді Аллена Міа Ферроу знову звинуватила його в розбещенні малолітніх

Ексдружина Вуді Аллена Міа Ферроу знову звинуватила його в розбещенні малолітніх

Фото: Getty Images

Жінка наголосила, що стосунки режисера з теперішньою дружиною розпочалися, ще коли вона була дитиною.

Колишня дружина кінорежисера Вуді Аллена Міа Ферроу знову пригадала, що він розбещував її малолітніх дітей, зокрема названу дочку Сун-І Превін, яка наразі є його дружиною.

Так, в новому епізоді документального фільму "Аллен проти Ферроу", який за словами режисера був знятий лише на розповіді родини Ферроу, Міа зізналася, що сама була не проти спілкування чоловіка з її дітьми.

Він водив малюків по магазинах і купував їм літаки та інші іграшки. Він став водити їх на баскетбольні матчі. Він брав з собою і Сун-і, і я заохочувала це, тому що вона була дуже сором'язливою

заявила жінка

За ствердженням Ферроу, стосунки Аллена з її названою дочкою почалися, коли вона навчалася в середній школі. Однак сам режисер запевняє, що його роман з дівчиною почався після того, як вона 18-річна закінчила перший семестр в коледжі, пише видання People.

Я так сильно люблю її і ніколи не засуджувала, тому що вона була зовсім маленькою дитиною, коли він з'явився в родині. Вона була маленькою дівчинкою. Ми були родиною, він був в моєму будинку як мій партнер, і у нього були обов'язки. Але він не мав права займатися сексом з моїми дітьми

заявила Ферроу

Нагадаємо, що в стрічці також був показаний архівний відеозапис 1992 року, у якому дочка Мії Ферроу Ділан говорить матері про домагання кінорежисера. Дівчинка розповіла, що Аллен попросив її тоді не рухатися. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація