Ексклюзив. Дзідзьо пояснив, за що вимагав 5 мільйонів звільнений зі скандалом із гурту гітарист

Ексклюзив. Дзідзьо пояснив, за що вимагав 5 мільйонів звільнений зі скандалом із гурту гітарист

Фронтмен DZIDZIO розставив всі крапки над "і" у ситуації, що склалася всередині колективу.

Скандал навколо звільнення одного з учасників гурту DZIDZIO, гітариста Олега Турка (Лесика), не вщухає.

Після того, як Дзідзьо розповів нашому сайту, що Лесик попросив його виплати компенсацію у розмірі 5 млн гривень, музикант на сторінці у соцмережі написав, що це неправда.

"З гурту DZIDZIO мене "попросили" піти разом зі всією командою, яка працювала всі ті роки пліч-о-пліч над образом, концертами та піснями. Єдина відмінність, що після підписання документу про звільнення, весь штат, крім мене, був прийнятий назад в групу. А для того, щоб якось пояснити мою подальшу відсутність в групі, була придумана казка про 5 мільйонів", - написав Лесик.

ТСН.ua звернувся до Дзідзьо, аби він нарешті пояснив, що насправді сталося у середині гурту та звідки взялася сума у 5 мільйонів гривень.

- Дзідзьо, після того, як ви дали коментар нашому сайту, де розповіли, що Лесик  попросив виплатити компенсацію у розмірі 5 млн грн, Олег написав, що інформація про 5 млн – це казка. Так де правда?

- Нажаль це не казка, а правда! Є протокол  зборів, на яких були присутні засновники "Мейсон Ентертеймент",  де чітко зафіксовано, що Лесик запропонував продати свою частку засновника компанії.

Я зробив пропозицію Лесику викупити його частку, але залишитися у колективі як гітарист. Коли ми створювали компанію, Лесик вклав у статутний капітал 50 тисяч гривень. Я був готовий заплатити більш ніж в 10 разів  – 600 тисяч гривень. Він відмовився. І виставив умову, що його частка коштує –  5 202.000 (п'ять мільйонів двісті дві тисячі), тобто більше ніж в 100 разів. 

Я відмовився платити, бо не маю таких грошей. У свою чергу Лесик заявив, що буде продавати свою частку третім особам, які не мають  жодного відношення до групи DZIDZIO. Після цього я вирішив, що наші творчі відносини більше не мають сенсу.

- У своєму пості в соцмережі Турко розповів, що його "попросили" піти разом зі всією командою. Проте після підписання документу про звільнення, весь штат, крім Турка, був прийнятий назад в групу. Чому взагалі довелося звільняти всю команду? І чому Турка не прийняли назад?

- Вчинок Лесика змусив мене задуматися, хто є хто у нашій команді. Я вирішив реорганізувати колектив і поговорити особисто з кожним, аби зрозуміти, які вони мають наміри і яким бачать наше спільне майбутнє DZIDZIO. Після розмови стало зрозуміло, що у всіх є велике бажання працювати на розвиток групи. Тому ми продовжуємо співпрацювати.  Зараз активно готуємося до надзвичайного мега-шоу,  пишемо новий альбом, а також знімаємо кліп на пісню "Птахоподібна",  де, до речі, ви вже побачите нового гітариста. Він молодий, симпатичний, але найголовніше  -  дуже талановитий.

- Ми розуміємо, що конфлікт глибший, ніж просто "не зійшлися у поглядах на розвиток гурту". Розставте крапки над "і": чому насправді було звільнено Турка? Бо за його словами, його саме "звільнили". Якщо Турко дійсно звільнився сам, то як ви можете пояснити його дії? Чому він пішов?

- Це було бажання Лесика, є його заява на звільнення за згодою сторін. На мою думку, він давно хотів зайнятися сольною кар'єрою і мріяв створити свій проект "Лесик Сам". Лесик людина творча, наполеглива, в нього все вийде, тому бажаю йому удачі і успіхів у всьому.

Нагадаємо, наприкінці березня стало відомо, що гурт DZIDZIO залишив один з учасників, гітарист Олег Турко, він же Лесик.

Повʼязані теми:

Наступна публікація