Екскохана Джонні Деппа Вайнона Райдер стала на його захист у справі проти Ембер Герд

Екскохана Джонні Деппа Вайнона Райдер стала на його захист у справі проти Ембер Герд

Фото: Getty Images

Акторка зауважила, що не вірить у звинувачення Герд у домашньому насильстві.

Голлівудська відома акторка та екскохана Джонні Деппа Вайнона Райдер, яка вже наголошувала на тому, що не вірить в те, що він міг підняти руку на Ембер Герд, наразі офіційно стала на його захист.

Як йдеться у виданні The Blast, 55-річний актор заручився підтримкою колишньої нареченої у справі про наклеп проти екдружини Ембер Герд.

48-річна акторка подала декларацію, в якій заявила, що не може повірити, що Депп коли-небудь міг вчинити акт насильства в сім'ї. У заяві вона офіційно заявила, що не вважає Джонні Деппа жорстокою людиною, і вона ніколи не була свідком його образ в минулому.

Вайнона Райдер / Фото: Associated Press

"Я дуже добре знала Джонні. Ми прожили разом 4 роки, і я вважала його своїм найкращим другом і близькою людиною. Я вважаю наші стосунки одними з найпрекрасніших в моєму житті. Я розумію, як важливо зараз розповісти про власний досвід. Я не хочу нікого називати брехуном, але покладаючись на мій досвід спілкування з Джонні, неможливо повірити, що ці жахливі звинувачення є правдою. Думка, що він неймовірно жорстока людина, дуже далека від того Джонні, якого я знала і кохала", - йдеться у заяві зірки.

Також Вайнона зауважила, що була неймовірно вражена, коли дізналася про звинувачення Герд і пригадала часи, коли жила разом з Деппом.

Фото: Getty Images

"Він ніколи не був зі мною жорстоким. Він ніколи не ображав мене. Він ніколи не був жорстоким щодо всіх, кого я бачила. Я щиро і чесно знаю його тільки як дійсно гарну людину. Він надзвичайно турботливий хлопець, який захищав мене і всіх людей, яких він любить, я завжди почувалася з ним дуже, дуже безпечно", - відзначила Райдер.

Зауважимо, Вайнона Райдер і Джонні Депп були заручені впродовж трьох років, починаючи від липня 1990 року. У зірки "Піратів Карибського моря" було навіть татуювання Winona Forever, яку пізніше він замінив на Wino Forever, коли пара розлучилася.

Нагадаємо, познайомившись під час знімань кінострічки "Ромовий щоденник" знаменитостям Джонні Деппу та Ембер Герд пророчили міцні стосунки. У лютому 2015 року зіркова пара зіграла весілля, а через 15 місяців Герд подала на розлучення і звинуватила чоловіка у домашньому насильстві. Акторка неодноразово показувала фото після побиття та заявляла про насилля з боку чоловіка. Однак сам Депп досі заперечує цю інформацію та стверджує, що Ембер ніколи не бив. Навіть найкращі друзі Герд неочікувано стали на бік Джонні Деппа у справі про побиття. А нещодавно актор зумів відстояти свої права й отримав першу перемогу у справі проти ексдружини на 50 мільйонів доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація