Екснапарниця Вєрки Сердючки Гєля з "СВ Шоу" прийде на "Ліпсінк батл"

Екснапарниця Вєрки Сердючки Гєля з "СВ Шоу" прийде на "Ліпсінк батл"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Артистка прийде підтримати учасників шоу зіркових пародій.

10 квітня о 20:15 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра шостого випуску сенсаційного шоу зіркових пародій під назвою "Ліпсінк батл", в якому бере участь безпрецедентна кількість зірок. 36 найвідоміших артистів, телеведучих і спортсменів змагаються за звання кращого пародиста країни.

Вже у суботу зірка комедійних фільмів Арам Арзуманян перевтілиться у несподіваний для себе образ –лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука. Актор буде "ліпсити" на сцені зіркових пародій один з найвідоміших хітів гурту - "Там де нас нема".

Арам Арзуманян в образі Святослава Вакарчука / Фото: пресслужба каналу "1+1"

А змагатиметься за перемогу у батлі він разом із ведучим Дмитром Танковичем, який перевтілиться на Вєрку Сердючку та "заліпсить" хіт Make it rain champagne. Чоловіки вирішили зустрітися у поєдинку, адже Дмитро стверджує, що покинув шоу "Танці з зірками" саме через Арама. А підтримати ведучого прийдуть його дружина та донечка, а також легендарна Гєля, яка багато років була незмінною супутницею Вєрки Сердючки. Акторка зробила Дмитру несподівану пропозицію: поїхати разом із ним на гастролі, якщо він буде другим складом виступати в образі Сердючки:

"Дмитро, не зупиняйтеся! Віра, наскільки я розумію, зараз виступає дуже мало, а нам її не вистачає".

Також на глядачів чекає батл двох українських акторок – зірки серіалу "Папік" Дарини Петрожицької в образі Софії Ротару та легенди українського кіно - Ольги Сумської у ролі Дженніфер Лопес. А також виступ хореографа, судді шоу "Танці з зірками" та ведучого нового проєкту "Твій День" Влада Ями та танцюриста Жені Кота.

Ольга Сумська в образі Джей Ло / Фото: пресслужба каналу "1+1"
Дарина Петрожицька в образі Софії Ротару / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Нагадаємо, за правилами шоу зіркових пародій "Ліпсінк Батл", в перших шести епізодах щосуботи будуть виступати шість суперзірок, які будуть поділені на пари. Кожну зіркову пару пов'язує якась життєва історія суперництва, любові, дружби і т.д. Визначати переможця в парі будуть глядачі в залі своїми оплесками. Переможці трьох батлів в кінці вечора будуть битися в "супербатлі" пародіюючи всі одного артиста. Той, хто заслужить найгучніші оплески - пройде в Суперфінал, де буде боротися за перемогу, головний приз проєкту - золотий чемпіонський пояс "Ліпсінк батл".

У першому епізоді найкращим пародистом було визнано Юрія Ткача, якій втілював образи південнокорейської зірки PSY та Тіни Кароль. У другому випуску чемпіонський пояс здобула Олена Кравець, яка перевтілилася у Тіну Тернер, виконавши хіт "You simply the best", а у супербатлі – в Наталю Могилевську. У третьому випуску золотий пояс отримала Леся Нікітюк, яка "ліпсила" Адель, а у супербатлі – MONATIK. У четвертому епізоді перемогу отримав артист, тренер "Голосу країни" MONATIK, який пародіював Bruno Mars, а у супербатлі "заліпсив" Дана Балана. У п’ятому випуску перемогу здобув Володимир Дантес, який пародіював свою дружину Надю Дорофєєву, а у супербатлі влучно скопіював Вєрку Сердючку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація