Екстремальний політ та 53 різні образи: MONATIK представив кліп на сингл "LOVE IT ритм"

Екстремальний політ та 53 різні образи: MONATIK представив кліп на сингл "LOVE IT ритм"

Режисери надихнулися фільмами Кліта Іствуда.

Мультиартист MONATIK, який нещодавно ефектно станцював разом з Катериною Кухар, випустив новий кліп на трек "LOVE IT ритм".

Під час кліпу виконавець змінив 53 образи.

Режисер відео Таню Муіньо розповідає, що основна ідея і головна думка проекту "LOVE IT ритм" йде від пісні. Кожен може зловити свій ритм так, як тільки він його може відчути, і зробити це там, де йому це заманеться.

А ось Дмитро Монатік зізнається, що для нього новий сингл – це історія його шляху за 10 років життя у Києві. Протягом цих років він відчував себе як інопланетянин, який тільки переїхав у столицю.

"Ковбой - це внутрішній Клінт Іствуд, який на ходулях намагається до нього дотягнутися. І, навіть падаючи з них, все одно відчайдушно біжить вперед. У кожному завжди живе альтер-его - ставний ковбой, веселий, чесний, який бореться з усіма і завжди залишається вірним собі і своїй справі. Вогонь-дівчина - це вогненна муза, яка змушує писати, рухатися. Саме завдяки їй, ти палаєш цією ідеєю. Але завжди з нею, то з'являється, то зникає лінь. Літак (коли саме стоїш на крилі) - це момент, коли залишаєшся наодинці з собою і своїми мріями, думками, коли відриваєшся від реальності і пишеш, літаєш в хмарах, і прагнеш все вище. Коли ти опиняєшся всередині літака - це твоя перша маленька аудиторія людей, яка почула тебе і прийняла твої пісні", - коментує артист.

Нагадаємо, нещодавно MONATIK анонсував тур США і Канадою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація