Ектор Хіменес-Браво приголомшив фото, де постав з другим ступенем ожиріння

Ектор Хіменес-Браво приголомшив фото, де постав з другим ступенем ожиріння

Ектор Хіменес-Браво / Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Спорт допоміг зірці скинути зайві кілограми.

Відомий колумбійський шеф-кухар та український ведучий Ектор Хіменес-Браво, який нещодавно згадував, як одного разу програв усі гроші, знову ошелешив шанувальників.

Цього разу ведучий на своїй сторінці в Instargam розповів, що в нього був другий ступінь ожиріння. Також зірка опублікував знімок, на якому він показав, який вигляд мав до схуднення.

Ектор Хіменес-Браво з другим ступенем ожиріння / Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

"Лікар діагностував у мене другий ступінь ожиріння. Зовні я не був схожий на жирного. Проте, ожиріння було. І це дуже впливало на моє здоров’я", - написав під дописом шеф-кухар.

Ектору лікарі порадили змінювати свій спосіб життя. Займатися активною діяльністю, а не стояти постійно на кухні. Тому ведучий почав ходити до зали.

"Сніданок та спорт – врятували мене та моє життя. Наразі я здоровий та почуваюся добре", - повідомив Хіменес-Браво.

Ектор розповів, який він мав раніше режим дня. Так, за його словами, вранці він ніколи не снідав, пив каву та багато курив, а перший прийом їжі був в обід. Саме звичка снідати і регулярний спорт врятували життя шеф-кухарю.

Нагадаємо, що деякі зірки худнуть завдяки спорту, а деякі – дієтам. Нещодавно Наталя Могилевська розсекретила, наскільки схудла за місяць.

Повʼязані теми:

Наступна публікація