Елегантна Кейт Міддлтон в укорочених штанях разом з Вільямом зустрілися з волонтерами

Елегантна Кейт Міддлтон в укорочених штанях разом з Вільямом зустрілися з волонтерами

Фото: Associated Press

Герцоги Кембриджські здійснили офіційний візит до организації Give Us A Shout.

Королівське подружжя принца Вільяма та Кейт, яке нещодавно відвідали офіційне відкриття благодійного фонду в Лондоні, наразі знову разом здійснило офіційний візит.

Герцог і герцогиня Кембриджські приїхали на зустріч з волонтерами проекту Shout, які жертвують своїм часом і силами заради допомоги людям у кризових ситуаціях.

Фото: Associated Press

Міддлтон прибула на захід у елегантоному образі, обравши для виходу картатий блейзер від Smythe, укорочені штани винного кольору і чорні замшеві туфлі-човники.

Фото: Getty Images

В рамках свого візиту Кейт і Вільям поспілкувалися з волонтерами благодійної організації, обговорили з ними проблеми психічного здоров'я та подивилися спеціально підготовану для них виставу. 

Фото: Associated Press

Варто зазначити, що організація Give Us A Shout була запущена герцогами Сассекськими спільно з герцогами Кембриджськими, ще в травні. А зараз було проведено перший святковий захід на честь її успіхів, який, власне, і відвідало королівське подружжя.

Нагадаємо, днями королівське сімейство повним складом разом із британським народом вийшло вшанувати День пам'яті загиблих співвітчизників. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація