Ембер Герд зізналась, що актор з нетрадиційною орієнтацією пропонував їй "роман за контрактом"

Ембер Герд зізналась, що актор з нетрадиційною орієнтацією пропонував їй "роман за контрактом"

Фото: Reuters

Акторка продовжує вражати журналістів своїми зізнаннями.

Голлівудська акторка Ембер Герд, чутки про бісексуальність якої з'явилися після її розриву з Ілоном Маском, продовжує дивувати своїми зізнаннями.

Так, за повідомленням видання Daily Mail, зірка днями дала відверте інтерв'ю, де розповіла про особисте життя і зізналася, що з жінками її романи набагато легші і гармонійніші, а ось з бойфрендами ніколи нічого не складається.

При цьому Герд заявила, що всі її романи були щирими і вона ніколи не вступала у стосунки "за контрактом" для того, щоб стати відомою або привернути увагу до своєї персони.

Однак за словами зірки, такі пропозиції їй надходили.

Близько 10 років тому до Ембер звернувся один відомий актор, який приховував свою нетрадиційну орієнтацію. Він попросив її стати його дівчиною, однак акторка відповіла відмовою.

"Мене запитали, чи хочу я зустрічатися з одним актором, який теж "дуже цінує своє особисте життя"? Це було 2007 року. Ви можете в це повірити?", - позповіла Герд.

Проте, імені загадкового знаменитого актора, чиєю фейковою коханою Ембер могла стати, вона так і не назвала.

Нагадаємо, після скандального розлучення з Джонні Деппом, Ембер Герд встигла позустрічатися з підприємцем Ілоном Маском та арт-дилером Віто Шнабелем, з яким її влітку помітили на Вімблдоні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація