Ембер Герд звинуватили у брехні через чужу історію зґвалтування

Ембер Герд звинуватили у брехні через чужу історію зґвалтування

Фото: Associated Press

Ексасистентка акторки поділилася приголомшливими подробицями справи.

Судові баталії між голлівудським актором Джонні Деппом та його колишньою дружиною Ембер Герд тривають вже тиждень та обростають все новими приголомшливими подробицями.

Фото: Getty Images

Так, колишня асистентка акторки Кейт Джеймс днями виступила у суді Лондона проти неї, звинувативши зірку у брехні та привласненні її історії зґвалтування.

За словами Кейт, вона працювала з акторкою впродовж трьох років - від 2012 по 2015 рік і якось довірила їй свою таємницю. У віці 26 років вона стала жертвою сексуального нападу у Бразилії. А згодом Герд привласнила собі її історію, перекрутивши її на себе, пише Daily Mail.

Коли я переглядала судові документи, до мого повного шоку і розчарування, я з'ясувала, що міс Герд фактично вкрала мою з нею розмову про фізичне насильство. Я вкрай обурена тим, що вона посміла використовувати в своїх цілях мій несамовитий досвід

заявила Джеймс.

Також Джеймс стверджує, що впродовж співпраці з Герд ніколи не бачила на її тілі порізів або синців і охарактеризувала Деппа як "спокійну, досить сором'язливу і порядну" людину, що навчив її сина грати на гітарі.

Кейт додала, що Герд завжди багато пила і вкрай некоректно себе вела, в той час як свого чоловіка змушувала пити безалкогольне пиво.

Я знала, що вона вживала вино, тому що, коли я приходила вранці, в будинку було багато пляшок. А вночі мені приходили від міс Герд образливі sms-повідомлення

додала жінка

Зауважимо, що раніше Кейт Джеймс описала час роботи з Ембер як кошмар і звинуватила її у психологічному насильстві. Вона мовчала п'ять років, а розповіла про це тільки зараз через те, що завжди добре ставилася до Деппа і вважає, що Герд вирішила його обмовити.

Нагадаємо, наразі у королівському суді Лондона розглядають позов Джонні Деппа на таблоїд The Sun щодо публікацій матеріалів, в яких його звинуватили в домашньому фізичному і психологічному насильстві щодо його колишньої коханої Ембер Герд.

Вищий суд Лондона вже тиждень розглядає позов Джонні Деппа проти таблоїда The Sun

Вищий суд Лондона вже тиждень розглядає позов Джонні Деппа проти таблоїда The Sun

Так, під час одного зі слухань Депп розповів, що Ембер часто його провокувала та поводилася неадекватно. Останньою краплею стало те, що одного разу Джонні знайшов у подружньому ліжку фекалії. 

Ембер своєю чергою вирішила показати судді принизливе фото Деппа, на якому він заснув, коли їв морозиво, яке потім розтеклося по його джинсах. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація