Епатажні The Hardkiss та KAZAKY об'єдналися в несподіваному дуеті

Епатажні The Hardkiss та KAZAKY об'єдналися в несподіваному дуеті

The Hardkiss та KAZAKY запиласи спільну пісню / Фото: Фото EPA/UPG

Знамениті українські гурти записали пісню "Strange Moves".

Дві відомі не тільки в Україні, але і за кордоном команди The HARDKISS і KAZAKY записали спільний трек "Strange Moves" і зняли відео на нього.

Пісня була написана двома командами спільно. Тому в треку є танцювальне звучання KAZAKY і мелодійна роковость The HARDKISS.

Саундпродюсером композиції і режисером відео виступив креативний продюсер та гітарист The HARDKISS Вал Бебко. Оператор кліпу - Юрій Король, стилісти - Слава Чайка та Віталій Дацюк.

"У непростий для нашої країни час ми хочемо працювати ще більше. Хочемо показати вищий клас, розповісти, що в Україні, незважаючи ні на що, створюється гарна європейська музика", - сказала фронтвумен The HARDKISS Юлія Саніна.

Відео примітно участю двох команд в повних складах. У "Strange Moves" можна буде побачити засновника і співпродюсера KAZAKY Олега Жежеля, а The HARDKISS постануть у повному сценічному складі з п'яти чоловік.

Прем'єра "Strange Moves" запланована на початок жовтня - трек і відео вийдуть напередодні Великого шоу The HARDKISS в Києві, яке відбудеться 9 жовтня в клубі Stereo Plaza.

Нагадаємо, днями група The Hardkiss прокоментувала звинувачення в нелюбові і байдужості до України.

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі vk.com/tsnglamur

Повʼязані теми:

Наступна публікація