Шоу "Міняю жінку" на "1+1" стало головним "Фаворитом телепреси-2010"

Шоу "Міняю жінку" на "1+1" стало головним "Фаворитом телепреси-2010"

Програма "Міняю жінку" сподобалася глядачам та експертам

Популярна програма отримала почесну нагороду.

Реаліті-шоу "Міняю жінку" на каналі "1+1" посіло перше місце у щорічній премії "Телекритики" "Фаворит телепреси 2010". Другим та третім переможцем стали ток-шоу "Я так думаю з Анною Безулик" (5 канал) та проект БУМ ("Інтер") відповідно.

Експертне журі телеоглядачів з 19 українських видань під час дискусії на круглому столі  та шляхом відкритого голосування  визначило двох перших переможців.

Головного переможця, програму "Міняю жінку", на церемонії представляла продюсер шоу Оксана Кучерова.

Член журі Ірина Костюк, директор Media Resources Management, розповіла, що ж саме стало визначальним для членів експертного журі: "Міняю жінку" - це жанр реаліті, який уже багато років в Україні був мертвим. Він прийшов до нас із піком його слави за кордоном, але не прижився, і реаліті в принципі померло в Україні. Канал "1+1" ризикнув, зробив програму в такому жанрі - і виграв".

Отримуючи нагороду, продюсер проекту Оксана Кучерова зауважила, що в жанр реаліті вона мало вірила, однак доклала багато зусиль, щоб переконати керівництво телеканалу випробувати такий формат. Пані Кучерова розповіла, що під час створення проекту була дуже серйозна внутрішня цензура. Творці "Міняю жінку" намагалися не наслідувати російських проектів, які "крутяться на інших каналах та які за собою нічого корисного не несуть".

У коментарях "ТК" свою перемогу Оксана Кучерова назвала "подвійною". "Ми робили те, що нам подобається, глядач дивився те, що йому подобається, і третє - експерти зазначили, що проект був високоякісним, тому для мене це вершина, це велике досягнення. Дуже приємно і дуже хвилююче отримати приз із рук тих людей, які не дозволяють спустити рукава і робити абияк", - каже Оксана Кучерова.

Наталія Лигачова (головний редактор "ТК") зазначила, що особливість програми "Міняю жінку" полягає в тому, що шоу не запрошує зіркових гостей,  проект побудовано виключно за участі простих людей, при цьому ми бачимо їхнє звичайне життя, яке може викликати у глядачів справжні, непідробні емоції.

Читайте також:

"1+1" зібрав на Майдані більше 100 тисяч людей

Канал "1+1" запускає унікальне гіпноз-шоу

"1+1" дарує глядачам 15 новинок до 15-річчя

Повʼязані теми:

Наступна публікація