Фаворити другого півфіналу TVORCHI розчарували виступом у фіналі нацвідбору "Євробачення-2020"

Фаворити другого півфіналу TVORCHI розчарували виступом у фіналі нацвідбору "Євробачення-2020"

Фото: instagram.com/eurovision.ua

Хлопці виконали свою конкурсну пісню Bonfire.

Український гурт TVORCHI, які останніми виступили у фіналі нацвідбору, неабияк запалили на сцені фіналу нацвідбору на "Євробачення-2020".

Чоловічий дует Андрія Гуцуляка та Джеффрі Кенні виконали свою пісню Bonfire.

Однак, якщо глядачам сподобався виступ хлопців, то не всі судді не дуже високо оцінили виступ хлопців.

Так, за словами Віталія Дроздова вокал в пісні був ще гіршим ніж у півфіналі.

"Ви дісно майбутнє української музики. Проте вокал був гіршим, ніж тиждень тому. Я розчарований. У вас не вийшло покращити вокал", - зауважив суддя. 

А от Тіна Кароль навпаки зазначила, що попри недосконалий вокал, саме TVORCHI гідні представляти Україну у Роттердамі.

"Браво за пісню. Я минулого тижня була шокована, наразі ще більше. Ви відрізняєтесь ментально від усіх сусідів в іншу сторону. Хочу, щоб Україну представляла молодь", - зазначила співачка.

Андрій Данилко своєю чергою зауважив, що трек Bonfire дійсно крутий, але на "Євробаченні" з ним можна загубитися.

Зауважимо, що сьогодні за честь представляти Україну на міжнародній музичній першості KRUTЬ, JERRY HEIL, Gо-А, David Axelrod, KHAYAT, TVORCHI.

Нагадаємо, цього року Національний відбір на конкурс "Євробачення-2020" стартував 16 жовтня за оновленими правилами. Так, учасником Національного відбору міг бути виконавець або колектив, який не здійснював концертної діяльності на території РФ із 2014 року, не планував та не анонсував її під час конкурсу й до фіналу "Євробачення", а також не в’їжджав на територію Криму з порушенням законодавства України.

П'ятий рік поспіль учасників нацвідбору судить Андрій Данилко. Місце за суддівським столом поруч із народним артистом також зайняла популярна співачка Тіна Кароль. Крісло замість Євгена Філатова посів генеральний продюсер радіохолдингу №1 в Україні "ТАВР Медіа", генеральний директор "Хіт ФМ" Віталій Дроздов. Музичним продюсером Національного відбору вчергове став Руслан Квінта, креативною продюсеркою — Наталія Франчук, ведучим прямих ефірів — Сергій Притула.

ТСН.ua зібрав пісні усіх фіналістів, з якими вони  намагатимуться здобути перемогу у нацвідборі конкрсу "Євробачення-2020".

Повʼязані теми:

Наступна публікація