Фінал близько. Телеканал HBO розповів, коли закінчиться серіал "Гра престолів"

Фінал близько. Телеканал HBO розповів, коли закінчиться серіал "Гра престолів"

До закриття серіалу залишилося два сезони.

Популярний телесеріал "Гра престолів" закриється після закінчення восьмого сезону. Про це заявив програмний директор телеканалу HBO Кессі Блойс виданню Entertainment Weekly.

Раніше творці телеверсії саги Девід Беніофф та Ден Вайс вже заявляли, що планують зняти вісім сезонів, однак офіційне підтвердження від телеканалу надійшло тільки зараз.

"Так, у них дуже конкретний план за кількістю сезонів", - заявив Блойс. - "Повірте, якщо б я міг змусити їх продовжити, я б зробив ще десяток сезонів. Але ми (телеканал - ред.) підкоряємося їх рішенню, вони краще знають, що буде ліпше для шоу".

Водночас керівництво телеканалу заявило, що чутки про те, що останній сезон буде складатися всього з шести серій, ще не підтверджені, точна кількість серій у восьмому сезоні ще не затверджувалася.

Раніше повідомлялося, що сьомий сезон "Гри престолів" буде скорочений до семи серій замість традиційних десяти, і вийде не у квітні, як попередні, а дещо пізніше.

Керівники проекту не стали називати точну дату виходу, пояснивши, що оскільки події в серіалі будуть розгортатися на тлі апокаліптичної зими, знімальній команді "треба буде чекати похмурої, сірої погоди навіть у сонячних локаціях".

Повʼязані теми:

Наступна публікація