Фіналіст "Голосу країни" Alekseev змусив Ірину Білик літати по сцені

Артист виступив на концерті співачки.

В рамках концерту "БИЛЫК. ЛЕТО. ТАНЦУЕМ", який відбувся у Києві 25 липня, фіналіст шоу "Голос країни. Перезавантаження" Alekseev буквально змусив Ірину Білик літати над сценою.

Під час виконання вже відомого каверу на пісню Ірини "А я пливу" за допомогою сучасних магічних прийомів та елементів мистецтва ілюзії співачка піднялася в повітря.

У фіналі номера в руках Ірини з'явилася троянда, співачка подарувала її молодому артистові, а той у відповідь поцілував їй руку.

"Мені дуже приємно бачити свою пісню в твоєму виконанні на перших позиціях всіх престижних радіочартів. Я бажаю тобі зустріти на своєму творчому шляху таких же професійних людей, які колись допомогли і мені відбутися як співачці!" - побажала Ірина співакові після виступу.

Вона також назвала Alekseeva музичним відкриттям року.

Alekseev, своєю чергою, сказав, що троянда, яку він тримає в руках, - це найдорожчий дарунок у його житті, що він сприймає це як символ довіри і початок великого творчого шляху.

Нагадаємо, кавер "А я пливу" фіналіст "Голосу країни. Перезавантаження" Микита Алексєєв записав у подарунок до дня народження Ірини Білик.

Вже кілька тижнів поспіль пісня тримається на першому місці в чарті FDR, дані якого враховують усі європейські лейбли.

25 липня вийшов у світ ремікс на пісню "А я пливу" у виконанні Микити, створений спеціально для танцполів і DJ-радіостанцій.

Повʼязані теми:

Наступна публікація