Фіналістка "Голосу країни" Тетяна Решетняк показала свого сина у прямому ефірі

Фіналістка "Голосу країни" Тетяна Решетняк показала свого сина у прямому ефірі

Решетняк розповіла про плани на майбутнє / Фото: Сніданок з 1+1

Учасниця проекту взяла малечу з собою на "Сніданок з 1+1".

Срібна призерка вокального шоу "Голос країни-5" Тетяна Решетняк сьогодні зранку завітала в гості до студії "Сніданку з 1+1".

Разом із зірковою мамою прийшов і її маленький син. Тетяна розповіла, як склалося її життя після проекту. Артистка зізналася, що її почали впізнавати на вулицях.

"Впізнають. Поки що цей тиждень ми відпочиваємо, висипаємося. Зараз я дуже багато часу проводжу разом з сином і планую брати його з собою в тур", - зізналася Решетняк.

Нагадаємо, що зірковий наставник Тетяни на "Голос країни" Потап запропонував співачці взяти участь у його всеукраїнському турі "Потап. Діти".

Решетняк показала свого сина / Фото: Сніданок з 1+1

"Ірина Горова з Потапом вирішили зробити такий тур "Потап. Діти" і подарувати дітям можливість здійснити свою мрію. Вони всі мріяли про велику сцену. Стосовно мого номера, здається, у нас буде спільний номер з усіма дітьми, будемо співати з Потапом пісню і сольну свою. Я цей тур називаю "зарядка України", всіх зарядить позитивною енергетикою", - впевнена Решетняк.

Також артистка поділилася планами на майбутнє.

"У мене плани дуже великі. Хочу дуже поїхати на "Євробачення" наступного року, якщо Україна братиме участь. Це моя мрія. Я себе бачу співачкою від душі до душі. Все, що я пережила, все, що я відчуваю, всі пісні душевні, не лише ліричні", - поділилася Тетяна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація