Фреймут присвятила блог інциденту з паркуванням у Львові

Фреймут присвятила блог інциденту з паркуванням у Львові

Фреймут прокоментувала інцидент з паркуванням у Львові / Фото: ТСН.ua

Ведуча зізналася, що її рідним було дуже гірко від того, що вони побачили в Інтернеті.

Телеведуча Ольга Фреймут, яка прокоментувала інцидент із паркуванням авто у Львові, й досі переживає через той випадок.

Аби розставити ще раз всі крапки над "і" та пояснити, що у її діях не було порушень, Фреймут написала блог під назвою "Киньте в мене компромат".

У ньому вона розповіла, що її близьким було гірко від тих коментарів та звинувачень, які вони побачили про Ольгу у Мережі.

"Тато, такий рідний, але вже не такий дужий, як за мого дитинства, сидів на видному місці на чолі столу. Всміхався, але я бачила, що йому болить. І я знала, що душа. І я знала, що за мене. Мама з татом солідарна. Її блакитні очі пересолені слізьми. Любить мене сильно. Моїм найріднішим було гірко, бо Злата замість тосту за іменинника запитала, начитавшись коментарів і інтернеті:

– Мамо, а чого тебе хочуть розстріляти? І ще називають бидлом. А тут каже хтось, що тебе треба головою об асфальт! Але чому?!

– Бо я провела вас на квест через дорогу. Машину залишила на кілька хвилин.

– А хіба не можна було?

– Можна, ти ж знаєш, Злато, що я не порушую", - поділилася Ольга.

Фреймут зізналася, що вона вже довгий час за кермом і ще жодного разу їй не виписували штраф. "Зануда-водійка" – так друзі завжди коментують мій правильний стиль керування", - каже Ольга.

Ведуча попросила не шукати в ній бруду, бо вона чиста.

"Не шукайте в мені бруду, я чиста. А якщо ви так не думаєте, то киньте в мене компромат. Відео, аудіо, фото, але не камінь", - підсумувала Фреймут.

Повʼязані теми:

Наступна публікація