Гайді Клум опублікувала пляжне фото, на якому її обіймає оголений молодий бойфренд

Гайді Клум опублікувала пляжне фото, на якому її обіймає оголений молодий бойфренд

Гайді Клум опублікувала пляжне фото, на якому її обіймає оголений молодий бойфренд

Фото: Instagram Гайді Клум

45-річна супермодель не приховує від шанувальників, що неймовірно щаслива у стосунках з 29-річним гітаристом Tokio Hotel.

Німецька супермодель Гайді Клум вирушила на відпочинок у теплі краї разом зі своїм новим коханим, гітаристом Tokio Hotel Томом Каулітцем, який молодший за неї на 16 років.

Парочка вирішила втекти від усіх напередодні Дня подяки, який традиційно відзначається у США у четвертий четвер листопада.

21 листопада 45-річна Гайді опублікувала в Instagram ніжний знімок з 29-річним бойфрендом, зроблений на піщаному пляжі на заході сонця.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Heidi Klum (@heidiklum)

На фото щаслива Гайді, одягнена у смугасту синьо-білу сорочку і бейсболку, ніжно притискається до молодого коханця, який постає на фото з оголеним торсом.

Зазначимо, що в романтичну поїздку Гайді також взяла своїх чотирьох дітей від попереднього шлюбу зі співаком Сілом.

"Спасибі, Генрі, за цей знімок", - написала Клум в пості, по всій видимості, звертаючись до свого 13-річного сина Генрі, який і став автором фото.

Зірка також опублікувала кілька коротких відео в Instagram Stories - в них вона зізналася у коханні до Тома, а також показала, як він чудово ладнає з її дітьми. До речі, на відпочинку зіркову пару також супроводжував і брат-близнюк Тома, Білл.

Тому і Білл Каулітц (на фото ліворуч і праворуч) з сином Хайді Клум (на фото по центру)

До речі, де саме відпочиває зіркова компанія, залишається невідомим.

Нагадаємо, незважаючи на свій вік Хайді Клум залишається досить затребуваною моделлю, оскільки нещодавно вона знялася топлес для чоловічого журналу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація