Гайтана у спідньому похизувалася кубиками пресу у новому запальному кліпі

Гайтана у спідньому похизувалася кубиками пресу у новому запальному кліпі

Співачка представила відеороботу на пісню "Танці з зірками".

Популярна українська співачка Гайтана, яка нещодавно розповіла, як їй живеться по сусідству з Зеленським, наразі порадувала своїх шанувальників новим кліпом.

На офіційному You-Tube каналі зірки з'явилася нова відеороботв зірки на енергійний трек "Танці з зірками", у якому вона продемонструвала запальні танці та розкішну фізичну форму.

Варто зазначити, що новий кліп став, першим, у якому Гайтана знялася після народження донечки, якій наразі вже два роки.

Як зізначила зірка у програмі "Сніданок з 1+1" режисером кліпу став її чоловік, саунд-продюсер Олександр Смарт. Він вперше виступив у такому апмлуа.

"Танці з зірками" - для тих, хто ніяк не може наважитись на вирішальний крок, хто боїться, що його старання не будуть гідно оцінені, хто вагається – розпочинати нову справу чи ні.

Сюжет відео розгортається навколо хлопця-спортсмена та дівчини-танцівниці. Хлопець настільки закоханий в свою обраницю, що заради неї готовий навчитися нового - хореографії. Танці розпалюють між парою ще більші почуття, і завдяки коханій, герой досягає неймовірного успіху в нелегкому для нього занятті.

Нагадаємо, нещодавно Гайтана зізналася, що поборола наркотичну залежність, яка мало її не вбила.

Повʼязані теми:

Наступна публікація