Глава Роскіно заявила, що Вайнштейн її теж домагався

Глава Роскіно заявила, що Вайнштейн її теж домагався

Глава Роскіно заявила, що Вайнштейн її теж домагався

Фото: www.spletnik.ru

Мцитурідзе врятував офіціант, який увійшов в номер без стуку.

Генеральний директор Роскіно і російська телеведуча Катерина Мцитурідзе заявила, що теж стала жертвою домагань з боку американського продюсера Гарві Вайнштейна.

Про це вона розповіла виданню The Hollywood Reporter, передає Медуза.

Мцитурідзе розповіла, що вперше зустріла Вайнштейна 2003 року на Берлінському кінофестивалі. Вона брала інтерв'ю у Джорджа Клуні, після цього продюсер запросив її пообідати у нього в номері. При цьому він сказав, що любить російську кухню і його предки жили в Росії.

Катерина Мцитуридзе сказала, що це честь для неї, але "її бойфренду може не сподобатися їхній культурний тет-а-тет". Вайнштейн на це відповів: "Ти що, не розумієш мене?" і дав їй свій номер телефону.

Через рік вони зустрілися на Венеціанському кінофестивалі. Вайнштейн знову запросив телеведучу до себе в кімнату, щоб поговорити про роботу із сучасними російськими письменниками. Мцитурідзе відмовилася, призначивши йому зустріч в кафе у готелі Excelsior.

Замість Вайнштейна на зустріч прийшов його асистент. Він сказав, що продюсер погано себе почуває і попросив разом з ним піднятися до того в номер.

Росіянка каже, що погодилася піти в номер до Вайнштейна, оскільки поруч був його асистент. Однак як тільки вони увійшли в кімнату, той відразу пішов геть.

У номері був накритий стіл на двох, а сам Вайнштейн був у халаті. Продюсер сказав Мцитурідзе, що "чекав на масажистку, але вона запізнюється", і що "вони можуть повеселитися і без неї", і запропонував їй "розслабитися".

"Тобі сподобається, я в цьому гуру. Ти ніколи не зустрічала такого чоловіка, як я", — сказав він.

Мцитурідзе каже, що її врятував офіціант, який приніс в кімнату лід для шампанського і увійшов без стуку. Скориставшись цим моментом, вона втекла.

Після цього Катерина Мцитурідзе ще раз перетиналася з Вайнштейном – це було на Каннському фестивалі 2014 або 2015 року. Гендиректор Роскіно каже, що Вайнштейн підійшов до неї, ніби нічого не сталося, поцілував їй руку і тихо сказав: "Навіть не думай комусь щось говорити. Забудь про все. Будь розумною дівчинкою".

Нагадаємо, що через секс-скандал від співзасновника Miramax Films та екс-співвласника The Weinstein Company Гарві Вайнштейна пішла дружина, його звільнили з кінокомпанії, яку він заснував. Окрім того британська академія кіно та телебачення BAFTA вже призупинила членство Вайнштейна у своєму складі, а студія Disney відмовилася від співпраці з продюсером.

У Голлівуді набирає обертів сексуальний скандал щодо домагань з боку Гарві Вайнштейна

У Голлівуді набирає обертів сексуальний скандал щодо домагань з боку Гарві Вайнштейна

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація