Глінтвейн просто неба і ромський табір: як відбувся допрем’єрний показ "Скаженого весілля-3"

Глінтвейн просто неба і ромський табір: як відбувся допрем’єрний показ "Скаженого весілля-3"

Пресслужба

Перші дві частини стрічки встановили рекорди касових зборів, зібравши майже 100 мільйонів гривень.

Попкорн з глінтвейном просто неба, зірки театру та кіно і цілий ромський табір. У столиці відбувся допрем’єрний показ української комедії "Скажене весілля-3".

Про що стрічка і хто з зірок прийшов, йдеться 24 лютого в сюжеті ТСН.19:30.

Через карантинні обмеження усі гості допрем’єрного показу комедії "Скажене весілля-3" збиралися на вулиці біля кінотеатру. Відігрівалися глінтвейном під пісні.

Вперше на великому екрані третю частину разом із глядачами дивляться актори та продюсери стрічки. Назар Задніпровський зізнається: саме головна роль у цій трилогії зробила його популярним кіноактором. Сумує, що ця частина є завершальною, і обіцяє, ще довго згадуватиме найяскравіші сцени.

"Сцена тортових баталій знімалася в один день. Проте через кілька днів — сцена погоні. Ми замазані в цих же тортах і нас знову мастять і знову вимазують. Влітку, коли воно на тобі засихає, коли воно стягує шкіру і ти терпиш — це було складно", — згадує Задніпровський.

Новини України: хто з зірок прийшов на допрем'єрний показ української комедії "Скажене Весілля 3"

Новини України: хто з зірок прийшов на допрем'єрний показ української комедії "Скажене Весілля 3"

Ділиться враженнями від тієї самої сцени, на яку витратили 50 кілограмів солодощів, син знаменитих акторів Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва В’ячеслав Хостікоєв.

"Це було настільки круто та класно. В мене ще ніколи не було таких вражень від знімального дня", — зазначає Хостікоєв-молодший.

За сценарієм стрічки, герой В’ячеслава — Захар — наймолодший син Василя Середюка, вирішив одружитися з донькою циганського барона. І хоча майбутня невістка Рада батькові Захара до вподоби, він проти весілля сина і чинить молодим різні перепони.

Для Катерини Файн роль Ради — перша у великому кіно. Через популярність попередніх частин, розповідає акторка, дуже хвилювалась.

Саундтрек для 3-ї частини, як і для попередніх написав Олексій Потапенко. Співають — Олег Винник, Надія Мейхер, Юрій Горбунов, Позитив та сам Потап.

Перші дві частини стрічки встановили рекорди касових зборів, зібравши майже 100 мільйонів гривень. Хоч, каже продюсер фільму Юрій Горбунов, в успіх вірили не всі.

"Ми щоразу доводимо що українське кіно варто того, щоб на нього йти його дивитися і насолоджуватися. Нам хочеться, щоб кіно знову наповнювалося глядацькими оплесками сміхом і кінотеатри знов наповнювалися людьми", — сказав Горбунов.

Подивитися нове "Скажене весілля" можна вже з 25 лютого у всіх кінотеатрах країни. Дивіться фільм "Скажене весілля 3" ексклюзивно на 1+1 video.

Нагадаємо, що Катя Осадча похизувалася стрункими ногами на прем'єрі "Скаженого весілля".

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація