Годинники Rolex і сумки Chanel: український бомонд зібрався на Best Fashion Awards

Годинники Rolex і сумки Chanel: український бомонд зібрався на Best Fashion Awards

Журналістам вдалося розпитати, хто вважає себе шопоголиком.

У Києві відбулася церемонія Best Fashion Awards. Зірки шоубізу нагороджували найстильніших та наймодніших з-поміж себе, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

На церемонію зібрався весь український бомонд, "вигуляти" модні сукні та нагородити переможців прийшли Тіна Кароль, Монатік, Сергій Бабкін та холостяк Іраклій Макацарія. "Я дуже люблю жінок", - зізнався останній. Однак із ними в його житті поки що складно: "У нас все несерйозно, на межі флірту".

В Києві відбулася церемонія Best Fashion Awards

В Києві відбулася церемонія Best Fashion Awards

У багряній сукні телеведуча Маша Єфросініна зізналася, чому минули часи, коли вона купувала дорогі бренди. "Раніше я могла зайти і купити сумку Chanel за три тисячі євро. У мене була купа корпоративів, зараз не так", - пояснила вона. А от нардеп від БПП Сергій Алексєєв, хоча і чиновник, трати собі дозволяє. "Годинник дорогий – Rolex. Купив на матчі Кличко", - зізнався він.

Ще одна любителька вишуканого і модного – колишня невістка Віктора Ющенко Єлизавета. Себе вона називає шопоголиком, а від президента колись отримувала в подарунок вишиванки, а від першої леді – кольє з перел від Chanel. Так само шопоголиком називає себе музикант Сергій Бабкін. "Можу витратити п’ять тисяч євро у крамниці", - каже він. А от Тіна Кароль від такого самовизначення утримується – навпаки, походи по крамницях до переліку її хобі не потрапляють. "Ненавиджу", - каже вона.

Кореспондент ТСН Дар’я Счастлива

Повʼязані теми:

Наступна публікація