Голлі Беррі звинуватила ексбойфренда Габріеля Обрі у інцесті, расизмі та психологічному насильстві

Голлі Беррі звинуватила ексбойфренда Габріеля Обрі у інцесті, расизмі та психологічному насильстві

Фото: Associated Press

Стали відомі подробиці судового провадження акторки з батьком її дочки.

Голлівудська акторка Голлі Беррі, яка нещодавно стала жертвою шахрая, звинуватила свого колишнього коханого Габріеля Обрі в інцесті, расизмі і емоційному насильстві під час їхньої боротьби за опіку над дочкою Налою.

Як повідомляє видання Daily Mail, нові подробиці судового провадження між зіркою та батьком її дочки, стали відомі завдяки документам, які потрапили у Мережу.

Так, зазначається, що 2011 року, коли батьки боролися за право опіки над спільною дочкою, Беррі висунула проти Обрі низку звинувачень, багато з яких надалі були викреслені з протоколу.

Голлі Беррі та Габріель Обрі у 2009 році / Фото: Associated Press

По-перше, вона заявила, що у Габріеля був багаторічний роман з кимось із членів його сім'ї. Він має багато братів і сестер і побував в декількох названих родинах. За словами Голлі, це завдало йому душевну травму. Акторка зазначила, що і з інтимним життям в їхній парі було не все гаразд, що і зруйнувало їхні стосунки.

"Після шести місяців стосунків наше інтимне життя почало сходити нанівець, а через рік - ми займалися сексом не частіше трьох разів за дванадцять місяців", - зізналася Беррі.

Голлі Беррі Та Габріель Обрі, 2008 рік. / Фото: Associated Press

По-друге, зірка зазначила, що Обрі схильний до расистських зауважень на її адресу і не хотів визнавати, що їхня дочка - мулатка.

По-третє, за словами Голлі, Габріель принижував її постійною критикою, особливо стосовно її зовнішності.

"Він не міг визнати відповідальність за свої дивацтва. Замість цього він критикував мене і моє тіло в досить принизливій для жінки формі. У підсумку я переконала його разом піти до психолога.

Загалом Беррі описала свого колишнього як людину з проблемною психікою, схильністю до депресій і тривоги. Саме, таким чином акторка намагалася переконати суд, що Обрі не може бути основним опікуном їхньої дочки. Однак захист Обрі відкинув велику частину свідчень знаменитості, оскільки вважав їх бездоказовими і недоречними.

Зауважимо, що Голлі Беррі та Габріель Обрі почали зустрічатися 2005 року. У 2008 у них народилася дочка Нала, а через два роки пара оголосила про розставання. Тоді ж Голлі закрутила роман з французьким актором Олів'є Мартінесом і забажала переїхати з дочкою до Франції, але Обрі не відпустив дочку. А 2012 року суд також відхилив прохання Беррі про переїзд.

Голлі Беррі та Олів'є Мартінес, 2014 рік / Фото: Associated Press

У 2014 році суд зобов'язав Беррі виплачувати Обрі по 16 тисяч доларів аліментів на дитину щомісяця допоки Налі не виповниться 19 років або вона не закінчить університет.

Нагадаємо, 2012 року Обрі серйозно побився з Мартінесом. Обидва були доставлені в лікарню з численними забоями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація