Голлівудські зірки про смерть Антона Єльчина: Він був подарунком для цього світу

Голлівудські зірки про смерть Антона Єльчина: Він був подарунком для цього світу

Зіркові друзі трагічно загиблого актора сумують за ним.

Трагічна смерть 27-річного голлівудського актора Антона Єльчина шокувала зіркових друзів та колег артиста.

На своїх сторінках у соцмережі знаменитості висловлюють сум та підтримку родині Єльчина і кожен згадує, яким талановитим і добрим Антон був за життя.

Кріс Еванс:

Спустошений після того, як почув звістку про приголомшливого Антона Єльчина. Він був уважним, добрим і обдарованим. Мої думки і молитви з його сім'єю.

Стівен Кінг:

У жаху від звістки про Антона Єльчина. Неймовірно талановитий актор пішов занадто рано.

Том Хіддлстон:

Абсолютно спустошений звісткою про Антона Єльчина. Він був таким талановитим актором і дуже доброю людиною. Мої думки з його сім'єю.

Еміль Хірш:

Я не можу повірити, що Антон пішов. Він був приголомшливою людиною, справжнім другом і артистом. Люблю тебе, друже.

Закарі Куінто:

Наш дорогий друже. Наш товариш. Наш Антон. Один із найбільш відкритих і допитливих людей, яких я коли-небудь мав задоволення знати. Такий неймовірно талановитий і добрий. Мудрий не за роками. І пішов завчасно. Бажаю його сім'ї величезної любові і сил в цей важкий для них час.

Олівія Вайлд:

Антон Єльчин був яскравою, талановитою і дійсно доброю людиною. Я ніколи не забуду його чарівну посмішку. Спочивай із миром.

Ліндсей Лохан:

Це результат Голлівуду: його гарне життя добігло кінця... Блискучий актор і люблячий друг. Оточіть себе хорошими людьми, щоб знати, хто ваші справжні друзі. Мої молитви і любов із сім'єю Антона. Він був моїм другом. Мої щирі співчуття батькові Антона.

Анна Кендрік:

Це неможливо. Антон Єльчин - такий талант. Така величезна втрата.

Джон Чо:

Я дуже сильно любив Антона Єльчина. Він був справжнім артистом - допитливим, гарним, сміливим. Він був прекрасним товаришем і прекрасним сином. Я спустошений.

Аарон Пол:

Я абсолютно убитий горем від цієї страшної новини. Антон Єльчин був подарунком для цього світу. Мої думки і молитви з його сім'єю.

Майлз Теллер:

Абсолютно вражений і засмучений новиною про Антона, яка з'явилася сьогодні вранці. Світу буде не вистачати твого таланту. Спочивай із миром.

Гільєрмо Дель Торо:

Любий, найскромніший, чудовий, талановитий хлопець, якого ви коли-небудь зустрінете. Працювали разом протягом року. Шокований.

Дакота Фаннінг:

Не пам'ятаю, коли і чому була зроблена ця фотографія, але вона є. Антон був людиною, яку я знала через інших людей. Наші шляхи часто перетиналися, і завжди було приємно, коли таке відбувалося. Він був однаковою мірою талановитим і добрим. Моє серце з його батьками.

Мілла Йовович:

Мій друже, мій дорогий, любий друже... Ні... Ні, ні, ні, ні... Він був неймовірно розумним і гарним. Він був подарунком... Я... Я навіть не знаю, що сказати. Боже мій, його мама... Я не можу...

Нагадаємо, відомий американський актор російського походження Антон Єльчин загинув у неділю, 19 червня, під колесами свого автомобіля.

Єльчина затиснуло між своїм автомобілем і великою поштовою скринькою біля воріт власного будинку в Долині Сан-Фернандо в Каліфорнії.

Як повідомили в поліції, мотор автомобіля Єльчина працював, а коробка передач була в нейтральному положенні. В'їзд у ворота будинку актора має явний ухил, проте незрозуміло, чому актор вийшов з машини і опинився у пастці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація