"Голос країни-10": Даніель Салем здійснив свою мрію зворушливим виступом на сцені проєкту

"Голос країни-10": Даніель Салем здійснив свою мрію зворушливим виступом на сцені проєкту

Артист розвернув до себе одразу дві команди тренерів.

У неділю, 19 січня, на телеканалі "1+1" відбулася прем'єра першого випуску десятого ювілейного сезону вокального проєкту "Голос країни".

Окрім талановитих учасників, спробував свої сили на сцені шоу  і новий ведучий "Одруження наосліп" та учасник "Танців з зірками" Даніель Салем.

Він виконав композицію "Ноль семь" легендарного Володимира Висоцького  і своїм чуттєвим вокалом розвернув до себе половину тренерських крісел.

Так,  за Даніеля, який зізнався, що нарешті здійснив свою мрію, розгорілася жорстка боротьба між Тіною Кароль, для якої виступ Салема став шоком, та Настею Каменських.

"Ти безумовно талант і дуже добра людина, людина сім'ї, майже ідеальний. Іди до мене в команду, мені б було дуже приємно доторкнутися до твого таланту. Я вмію співати, вселяти силу і віру в людей. Це б яхотіла зробити і для тебе і для твоєї донечки", - закликала до себе Кароль.

"Ти дійсно секс-символ. Ти можеш дійти до фіналу стовідсотково і виграти "Голос". Ми будемо дуже раді і запрошуємо до нас в команду", - зазначила Каменських.

Потап також підтримав дружину, заявивши що йому подобаються чоловіки, які подобаються його дружині.

В результаті все ж таки Даніель надав перевагу Тіні Кароль і став першим учасником її команди.

Нагадаємо, прем'єру ювілейного "Голосу країни-10" розпочали своїм запальним виступом одразу усі зіркові тренери проєкту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація