"Голос країни -10": Дар’я Петрожицька зачарувала душевним виступом у "нокаутах" шоу

"Голос країни -10":  Дар’я Петрожицька зачарувала душевним виступом у "нокаутах" шоу

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Артистка поборалася за право потрапити у прямі ефіри.

Щойно на каналі "1+1" розпочався другий ефір "нокаутів" вокального шоу "Голос країни-10", які були відзняті заздалегідь.

Так, оскільки кожна програма присвячена окремій команді, то сьогодні за участь у прямих ефірах розпочали боротьбу підопічні Дана Балана.

Однією з перших на сцену вийшла зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька, яку Дан Балан "вкрав" у Тіни Кароль на етапі вокальних батлів.

Артистка неабияк зачарувала глядачів та тренерів душевним виконанням колискової пісні Квітки Цісик - "Ой, ходить сон".

"Так приємно дивитись, що ти пронесла свої сценічні знання крізь пісню і не порушила тендітність. Ти створила цей світ матері і дитя. Просто неймовірно, ти заворожила", - прокоментувала номер Дар'ї Тіна Кароль.

MONATIK, який після виступу аплодував Петрожицькій стоячи, зауважив, що слухатиме цю пісню саме у її виконанні.

"Якщо ще минулий раз, ще перемагала акторка, то сьогодні це вже один рівень. Це круто. Я з тобою плив за цією музикою. Я буду її слухати час від часу і сама в твоєму виконанні", - зауважив MONATIK.

"Щоб глядач захотів це прослухати ще раз - це найвищий рівень. Це перше місце сьогодні", - відзначив виступ артистки її тренер Дан Балан і "посадив" її на перший із чотирьох стільців.

Нагадаємо, у зв’язку з продовженням карантину через COVID-19 на телеканалі "1+1" ухвалене рішення внести зміни до графіку трансляції вокального шоу "Голос країни-10". Так, прямі ефіри ювілейного сезону шоу, які були заплановані на 5,12 та 19 квітня, переносяться та відбудуться без глядачів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація