"Голос країни-10": Кароль та Балан приголомшили неочікуваним перфомансом у спальні співачки

"Голос країни-10": Кароль та Балан приголомшили неочікуваним перфомансом у спальні співачки

Фото: instagram.com/danbalan

Тренери шоу представили нову спільну пісню.

Щойно у надтехнічному суперфіналі десятого ювілейного сезону "Голосу країни" Тіна Кароль та Дан Балан приголомшили глядачів чуттєвим перфомансом.

Тренери проєкту подарували шанувальникам нову спільну пісню під назвою "Помнишь", над якою досить довго працював Дан. Примітно, що пісню артисти виконували в спальні Тіни.

Так, ведучі шоу Катерина Осадча та Юрій Горбунов припустили, що тренери "Голосу" разом проводять карантин.

Нова пісня, нові емоції, нові почуття тренерів шоу, яким приписують романтичні стосунки, нікого не залишили байдужим. Протягом виконання у кадрі з'являлися романтичні епізоди з різних ефірів "Голосу країни", які уособлювали собою історію кохання пари.

Протягом сезону глядачі слідкували за розвитком романтичних стосунків двох зіркових тренерів проекту, які й досі сповнені загадковості й невизначеності, хоча мама Дана Балана вже заспівала на головній вокальній сцені про всяк випадок весільну пісню для пари.

Нагадаємо, суперфінал десятого ювілейного сезону "Голосу країни" відбувається в особливому форматі, з огляду на важливість дотримання всіх умов карантину. Суперфінал ювілейного сезону стане благодійним – усі вилучені кошти від голосування та продажу реклами під час випуску підуть на підтримку українських медиків, які рятують життя хворих на COVID-19. Для них придбають захисні костюми, респіратори та інше обладнання, якого зараз так не вистачає для захисту здоров’я лікарів.

Умови голосування за переможця залишаються незмінними: віддати голос за свого фаворита глядачі зможуть здійснивши телефонний дзвінок, надіславши смс-повідомлення або проголосувавши у додатку "1+1 Video".

Повʼязані теми:

Наступна публікація