"Голос країни-10": на шоу заспіває жертва домашнього насильства та супергротескна дрег-королева

"Голос країни-10": на шоу заспіває жертва домашнього насильства та супергротескна дрег-королева

"Голос країни-10": на шоу заспіває жертва домашнього насильства та супергротескна дрег-королева

Фото: пресслужба каналу "1+1"

У неділю стане відомо, хто із тренерів першим збере власну команду вокалістів.

Вже у неділю, 23 лютого на каналі "1+1" відбудеться шостий ефір "Голосу країни-10", в якому учаники продовжуть вражати сильними голосами та незвичними тембрами. Цього тижня ефір буде драматичним і напруженим, адже вільних місць у командах тренерів майже не залишилось.

Так, на сцену головного вокального шоу вийде 21-річна Тетяна Нечай, яка приїхала зі Львова, аби надихнути свого тата реалізувати давню мрію – повернутися на сцену. Батько дівчини – оперний співак, який після народження доньки був змушений змінити професію, щоб забезпечувати родину. Зараз він працює далекобійником та не полишає надії одного разу показати себе публіці й вийти знову заспівати для широкої аудиторії. На сліпих прослуховуваннях Тетяна виконає легендарний хіт Dancing queen гурту  ABBA.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

"Сьогодні я буду співати улюблену татову пісню. Я сподіваюся, саме цей виступ дасть йому поштовх до того, аби наступного року він теж прийшов на "Голос країни" і заспівав", - каже дівчина.

Також на глядачів і тренерів чекатиме емоційний виступ 26-річного офіцера Збройних Сил України – Василя Процюка, який співатиме пісню Сергія Бабкіна "Пробач". Хлопець – самородок, ніколи професійно не займався вокалом, а співочий талант відкрив у собі, будучи студентом.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

"Стати військовим було моїм свідомим рішенням, бо я вважаю, що кожний чоловік має служити своїй країні і людям. Це наш обов’язок. На одному зі свят мої товариші по службі почули, як я співаю і були надзвичайно вражені. Це вони наполягли на тому, аби я прийшов на "Голос країни", - зауважив вокаліст.

Та  чи вдасться йому розвернути бодай одне червоне крісло, дізнаємось вже цієї неділі.

У новому випуску проєкту на сцену сліпих прослуховувань вийде і Олександра Горупа з Мінська. Дівчина рано вийшла заміж та стала жертвою домашнього насильства. Довгий час вона соромилася зізнатися про це батькам і знайомим, але знайшла в собі сили піти від горе-чоловіка та розпочати нове життя. На сцені вона виконає зворушливу пісню Tony Braxton – Un-break my heart.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

"Хочу, аби дівчата розуміли – з будь-якої ситуації можна знайти вихід. Не дивлячись на все, що я пережила, я зараз тут на "Голосі країни" і йду до своєї мрії. Я мрію довести кожному, що я гідна бути серед талановитих людей". - зізналася дівчина.

На сцену головної битви епохи вийде й 33-річний Володимир Мітєв в образі дрег-королеви – це перевтілення чоловіка у супергротескний жіночий образ. На сліпі прослуховування учасник прийшов під сценічним ім’ям Влада Шнерн та виконав арію із опери "Кармен". Чи зможе хлопець вразити своїми вокальними здібностями тренерів так само, як феєричним вбранням, дізнаємось вже у неділю.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Вийде на сцену сліпих прослуховувань й Денис Жупник з Києва, який виконає пісню MONATIK – "Жизнь поет". Зараз хлопець працює радіо- і телеведучим, а ще його голосом говорить один із султанів у телесеріалі "Величне століття. Роксолана". Будучи тісно зв’язаним з музикою в межах роботи, він насправді давно мріяв заявити про себе на вокальній сцені. Першу спробу підкорити "Голос країни" Денис зробив кілька років тому, у другому сезоні проєкту, тоді йому вдалося розвернути одне червоне крісло. Чи зможе він перевершити свій попередній результат у шоу, глядачі дізнаються вже скоро.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

"Коли ти тісно пов'язаний з музикою на радіостанціях і музичних преміях, ти постійно чуєш, як люди співають, і думаєш, а чому не я на їхньому місці? Хочу використати можливість гучно заявити про себе у десятому сезоні "Голосу каїни", – зізнався Олександр.

Хто з учасників зможе розвернути 4 червоних крісла, та хто з тренерів першим збере команду, дізнаємось вже у неділю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація