"Голос країни-10": тренери влаштували запеклу боротьбу за учасника четвертого сезону

"Голос країни-10": тренери влаштували запеклу боротьбу за учасника четвертого сезону

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Андрій Подкалюк розвернув усі тренерські крісла.

У неділю, 16 лютого, на телеканалі "1+1" під час п’ятого ефіру "Голосу країни-10" на сцені приголомшив своїм виступом Андрій Подкалюк.

25-річний вокаліст вже брав участь у четвертому сезону шоу і у команді Ані Лорак дійшов до етапу "нокаутів".

"Зараз працюю в ресторані, щоб прокормити себе та свою сім’ю. Так склалися обставини, що батьки розійшлися, тому я взяв відповідальність за своїх братів та матір".

Наразі він вирішив знову поборотися за увагу тренерів, виконуючи пісню Сема Сміта Dancing With A Stranger, щоб втілити свою мрію.

Своїм чуттєвим виконанням Андрію вдалося розвернути крісла одразу усіх тренерів, однак хтось заблокував крісло Дана Балана, який в результаті не зміг поборотися за учасника.

"Я стільки чекав такого голосу для своєї команди, весь мій фан клуб повірив тебе, а тут такий облом», - заявив Дан Балан, відмічаючи момент, що на його кнопку натиснули глядачки з залу.

Проте між іншими тренерами розгорілася неабияка боротьба.

"Вітаю вас з тим, що ви в "Голосі". Це справді дуже круто і ви заслуговуєте на це. Ви в музиці як риба у воді, вальяжно, але дуже впевнено, дуже легко пробираєтесь до своєї цілі. З вами буде цікаво працювати", - відзначив виступ Андрія MONATIK.

"Ти вже готовий розірвати цю площадку, готовий битися, готовий відстоювати своє ім’я на сцені "Голосу країни". Я тобі можу допомогти обрати музичний шлях, адже після "Голосу" потрібно цей досвід, цю популярність визначити в пісні, концерти тощо. Я зможу допомогти", - заявила Кароль.

Зрештою вокаліст обрав команду MONATIK.

Нагадаємо, у п'ятому ефірі "Голосу країни-10" на сцені запалила 17-річна учасниця з Грузії, яка попри свою зовнішність сприймає себе такою, як вона є.

Повʼязані теми:

Наступна публікація