"Голос країни-10": за увагу тренерів поборолася запальна беквокалістка MONATIK

"Голос країни-10": за увагу тренерів поборолася запальна беквокалістка MONATIK

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Ліда Лі вже брала участь у "Голосі країни-4".

У другому ефірі ювілейного сезону "Голосу країни" поборолася за увагу тренерів і беквокалістка MONATIK Ліда Лі.

Виконавиця вже брала участь у "Голосі країни-4", втім, перед прямими ефірами програла Анні Корсун, яка зараз відома глядачам як MARUV.

25-річна дівчина зізналася, що для MONATIK це буде сюрприз, оскільки тренер шоу не знав про наміри Ліди взяти участь у проєкті.

"Діма ніколи не позиціонує нас, як беквокалістів. Він каже, що ми артисти. Ніхто не залишається у тіні, у кожного є можливість проявити себе і ми всі це відчуваємо", – розповіла Лі.

Втім, після того, як Ліда виступила на НСК "Олімпійський" разом із MONATIK, зрозуміла, що готова до сольної кар’єри.

На сліпих прослуховуваннях беквокалістка запалила піснею Bang Bang Джессі Джей, Аріани Гранди та Нікі Мінаж.

MONATIK зізнався, що одразу впізнав голос Ліди.

"Я твій вокал впізнаю з мільйонів. Ми дуже часто виступаємо на одній сцені, я маю честь з тобою працювати. Чесно кажучи, по доброму здивований. Я переживаю, що зараз треба буде за тебе боротися, тому що я дуже хочу, щоб ти пішла до мене в команду", – прокоментував мультиартист.

Ліді вдалося розвернути крісла Потапа та Насті, MONATIK, а також Тіни Кароль. "Лідочко, ми теж будемо за тебе боротися! Ти запалюєш", – повідомила Каменських.

"У тебе є "Голос країни" вже, у тебе є реванш. І якщо ти вже пришла на проєкт, у тебе зараз є можливість спробувати дещо інше. Я тобі бажаю успіху у проєкті, ти дуже талановита виконавиця", – зауважила Кароль.

У відповідь Ліда Лі відповіла, що обирає того тренера, який її максимально розкриє. Співачка обрала команду Дмитра Монатіка.

Нагадаємо, у другому ефірі шоу таксист із Казахстану влаштував справжній концерт разом із тренерами проєкту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація