"Голос країни-11": блогер з Чернівців приголомшив сучасною версією народного хіта "Гуцулка Ксеня"

"Голос країни-11": блогер з Чернівців приголомшив сучасною версією народного хіта "Гуцулка Ксеня"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Тьома Паучек зміг розвернути усі чотири крісла.

У першому ефірі 11-го сезону "Голосу країни" поборовся за увагу тренерів і блогер Тьома Паучек.

20-річний мешканець Чернівців незадовго до участі у "сліпих прослуховуваннях" написав пісню "Звернення до Монатіка", яку опублікував у Мережі. Тоді він мріяв лише про те, щоб його улюблений артист її побачив. MONATIK не лише її почув, а й запросив артиста на свій концерт. Хлопець став відомим у мережі YouTube після того, як заспівав пісню "Валентинка", яка вже набрала понад 17 мільйонів переглядів.

Я з великою повагою ставлюся до цього артиста, оскільки він – прорив українського шоубізнесу. Якщо чесно, мені дуже хвилююче виступати перед справжніми легендами. Щоб вони здивувалися, я зробив спеціально нове аранжування легендарної української пісні. Дуже хочеться розвернути усі чотири крісла

поділився Тьома

На шоу блогер прийшов, щоб дати нове дихання українським народним пісням та виконав народний хіт "Гуцулка Ксеня".

Тьомі вдалося розвернути усі тренерські крісла. MONATIK одразу пригадав талановитого хлопця. Зі свого  боку, блогер подарував кумиру панаму, оскільки, Дмитро обожнює головні убори та заявив, що йде до команди мультиартиста.

Після виступу хлопця на екрані з’явився син Тіни Кароль Веніамін. Хлопчик поспілкувався відеозв’язком із тренерами та поділився, що вболіває лише за команду своєї зіркової мами.

Нагадаємо, у першому ефірі шоу заспівала подруга Michelle Andrare Ірина Ебралідзе. Дівчина обрала хіт Billie Eilish - No time to die.

Повʼязані теми:

Наступна публікація