"Голос країни-11": будівельник із Львівщини підкорив серця усіх тренерів своїм вокалом

"Голос країни-11": будівельник із Львівщини підкорив серця усіх тренерів своїм вокалом

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Петро Чернишенко заспівав A great big world – Say something.

У п’ятому ефірі шоу "Голос країни-11" на сцені заспівав 24-річний Петро Чернишенко з міста Самбір.

Чоловік працював ким завгодно, але не артистом. Так, після строкової служби був патрульним на одному з кордонів із Польшею, а потім — гастарбайтером за кордоном, наприклад, штукатурив стіни у Бельгії.

Я ніколи не боявся фізичної роботи. Спочатку я працював комплектувальником товарів в Польщі, в Бельгії на заводі. Вже зараз я працюю будівельником тут в Україні. Я завжди знав, що коли закінчиться робочий день, я зможу знайти трішки часу для того, щоб поспівати.

поділився Петро

Музика завжди була важливою частиною життя хлопця, адже він сам пише пісні, навіть записав альбом, де на початку композицій читає уривки власних віршів. Петро прагне популяризувати сучасну поезію, але не знає, як це зробити, часто сумнівається у собі. Під час останньої робочої поїздки до Польщі, він змушений був провести двотижневу обсервацію і тоді гостро відчув, що для нього дійсно важливо у житті.

Голос країни – велика можливість зробити перші кроки для здійснення своєї мрії.

поділився учасник

Підкорювати зіркових наставників Чернишенко прийшов із піснею A great big world – Say something.

У результаті, усі тренери не змогли встояти перед вокалом Петра та розвернули свої крісла.

Я зачарована вашим голосом. Ви співаєте душею. І з вами було б дуже цікаво ще поекспериментувати, я вас чекаю в своїй команді

прокоментувала DOROFEEVA

Тіна Кароль зазначила, що початок та кінець пісні були неймовірними, адже "там була чесність". Натомість, в середині виступу, на думку виконавиці, Петро більше намагався розвернути крісла тренерів.

Зі свого боку, MONATIK зізнався, що натиснув кнопку через ексклюзивний тембр учасника. Своїм наставником Петро обрав DOROFEEVA.

Нагадаємо, першим у п’ятому ефірі шоу "Голос країни-11" вийшов Євген Шарманов. Учасник виконав Logic & Rag’n’Bone Man – Broken People.

Повний випуск "Голосу країни-11" дивіться по понеділках на 1plus1.video.

Повʼязані теми:

Наступна публікація