"Голос країни-11": фіналістка нацвідбору "Євробачення-2018" побореться за увагу тренерів на шоу

"Голос країни-11": фіналістка нацвідбору "Євробачення-2018" побореться за увагу тренерів на шоу

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Ірина Бояркіна розповіла, до кого з тренерів хотіла потрапити.

Уже цієї  неділі о 21:00 на телеканалі "1+1" вийде спеціальний випуск масштабного музичного шоу "Голос країни", який буде присвячений дню закоханих.

Зіркові тренери — улюбленець публіки Олег Винник, продюсер і співак MONATIK, досвідчена тренерка та співачка Тіна Кароль та digital-відкриття року, співачка DOROFEEVA — продовжать боротьбу за найкрасивіші та унікальні голоси.

Так, напередодні ефіру "Голосу країни" до студії "Сніданку з 1+1" завітала одна з героїнь 4-го випуску шоу — Ірина Бояркіна, яка мала цікаву творчу роботу, працювала на відомій кіностудії 2D дизайнеркою.

Але її серце завжди належало музиці, завдяки якій вона зустрілася зі своїм чоловіком, з яким вони створили проєкт під назвою Vilna, який 2018 року брав участь національному відборі на "Євробачення" і потрапив у фінал. А наразі дівчина рішуче налаштована підкорити сцену "Голосу". 

Вокалістка розповіла, як сталося так, що вона проміняла дизайн на музику.

Насправді, коли я працювала 2Д дизайнеркою, я продовжувала співати і музика в моєму житті вже дуже-дуже довго. Я лише пішла на творчу роботу, яка мені сподобалася також, для того щоб мати змогу розвивати свою творчість. Для того, щоб мати змогу записувати свої пісні

зазначила учасниця

Так, за словами дівчини у проєкт вона прийшла, щоб розвернути крісла Тіни Кароль або MONATIK, бо саме до них у команду хотіла потрапити. Проте чи вдалося це учасниці, стане відомо вже у неділю.

Ірина також зауважила, що перед виходом на сцену у неї дещо була паніка, але вже коли вийшла, лишилося тільки бажання встановити емоційний зв’язок з глядачем і з тренерами.

Учасниця нового сезону шоу "Голос країни" Ірина Бояркіна — гостя студії "Сніданку з 1+1" 

Учасниця нового сезону шоу "Голос країни" Ірина Бояркіна — гостя студії "Сніданку з 1+1" 

Подивитися повний випуск програм можна на 1plus1.video.

Нагадаємо, у четвертому ефірі у "сліпих прослуховувань" свої сили спробують Надія Мейхер та чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація