"Голос країни-11": найкраща подружка дитинства DOROFEEVA розчулила зворушливим виступом

"Голос країни-11": найкраща подружка дитинства DOROFEEVA розчулила зворушливим виступом

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Катерина Суботова розвернула крісла одразу двох тренерів.

В останньому ефірі "сліпих прослуховувань" "Голосу країни-11" за втіленням своєї мрії прийшла найкраща подружка дитинства Надії Дорофєєвої - Катерина Суботова.

За словами дівчини, вона познайомилась з Надею у 10-річному віці – 15 років тому. Вони не раз зустрічалися в різних містах всієї України на вокальних конкурсах.

Багато років тому, на "Чорноморських іграх", Надя мені сказала: "Коли я стану відомою – я тобі допоможу". Але з часом ми трішки загубилися. Я розумію, що вона дуже зайнята людина і може навіть не пам’ятає, що тоді мені сказала. Мені просто хочеться зустрітись із нею, обійнятись. У мене є сподівання, що вона впізнає мій голос

розповіла Катерина

На сцені "Голосу" дівчина зворушливо виконала хіт гурту The HARDKISS – "Гора" і їй вдалося своїм виступом розвернути до себе не лише крісло DOROFEEVA, а й Олега Винника.

Катю дивлюсь на тебе і мені так захотілося повернутися у наше дитинство. Я завжди на тебе дивилась на усіх цих конкурсах і ти була для мене неймовірним прикладом. Я тобі завжди хотіла це казати, але соромилась. Була дурна, але тепер кажу. Ти така чиста ти така гарна, світла співачка. Я відчуваю, що ти будеш зіркою. Я мріяла б з тобою попрацювати

зауважила Надія

Подружка в тебе вже є, а я буду твоїм тренером – земляком

зазначив Олег

Після роздумів Катерина все ж таки обрала Надію і заспівала з нею дуетом її першу сольну пісню GORIT.

Повний випуск "Голосу країни" — щопонеділка на 1plus1.video.

Нагадаємо, останнє місце в команді MONATIK вдалося зайняти емоційній диспетчерці зі Львова Катерині Гладій. Дівчина розвернула до себе одразу всіх тренерів, однак пішла в команду Дмитра і закрила її.

Повʼязані теми:

Наступна публікація