"Голос країни-11": першою на "сліпих прослуховуваннях" заспівала подруга Michelle Andrade

"Голос країни-11": першою на "сліпих прослуховуваннях" заспівала подруга Michelle Andrade

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Ірина Ебралідзе приголомшила хітом Billie Eilish - No time to die.

Щойно на каналі "1+1" стартував новий сезон шоу "Голос країни-11".

У прем'єрному випуску проєкту першою спробувала свої сили Ірина Ебралідзе.

Я неймовірно щаслива, що мені випала честь відкривати 11 сезон "Голосу країни". Це моя мрія і мрія моєї мами. Але, на жаль, її більше зі мною немає. 2 роки тому вона загинула в ДТП. Моя мама навчила бути сильною, вона казала: "Буде день, коли мене не стане, і якщо в тебе буде концерт – ніколи від нього не відмовляйся, співай для мене"

поділилася дівчина

Для сліпих прослуховувань Ірина, яка наразі заробляє співом у ресторанах столиці, обрала хіт Billie Eilish - No time to die. Підтримувала вокалістку відеозв'язком її подруга дитинства – українсько-болівійська співачка Michelle Andrade.

Своїм співом учасниці вдалося розвернути усі тренерські крісла. Так, Олег Винник зазначив, що це було неймовірно та додав, що відчуває, що Ірина може навчати співати зіркових тренерів. Зі свого боку, Тіна Кароль додала, що їй імпонує вокал та сором’язливість Ірини: "Мені здається, що в таких чистих людях є справжність, за якою ми всі сумуємо".

Ви обрали дуже круту виконавицю та дуже круту пісню Біллі Айліш, яка стала тріумфаторкою "Греммі" цього року. Це саундтрек цього року і я вдячна вам за вибір цієї пісні. Для мене Біллі загалом перевернула світ поп-музики. Я хочу, щоб ви стали тріумфаторкою та відкриттям цього "Голосу країни"

зазначила DOROFEEVA

У результаті Ірина Ебралідзе продовжить участь у шоу в команді DOROFEEVA.

Нагадаємо, перший ефір оновленого сезону розпочався із спільного номеру зіркових тренерів. Так, артисти виконали хіт The Weeknd – Blinding Lights.

Повʼязані теми:

Наступна публікація