"Голос країни-11": співачка Garna розвернула усі тренерські крісла

"Голос країни-11": співачка Garna розвернула усі тренерські крісла

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Альона Левашова пішла до команди DOROFEEVA.

У першому ефірі шоу "Голос країни-11" на вокальне шоу прийшла Альона Левашова.

32-річна харків’янка прагне довести всім, що може розвиватися, як сольна співачка, попри умовні стандарти краси, прийняті у суспільстві. Альона вже п’ять років є солісткою колективу PRIME ORCHESTRA та розвиває свій авторський проєкт Garna.

Garna з’явилася десь рік тому. Цей проєкт – моє найбільше бажання, виклик і відповідь усім, хто вважає, неможливо бути артистом з моєю зовнішністю. Я почуваюся гарною у будь-якій вазі. Я неодноразово чула: "У неї голос, як у солістки, а зовнішність лише для беквокалу". Мене дратувало, що умовні стандарти перекреслюють мій талант. Але водночас це стало моєю мотивацією ще більше повірити в себе і розвиватися як сольна співачка

поділилася виконавиця

Для сліпих прослуховувань Альона обрала хіт Мichael Jackson — Earth Song, а підтримувала артистку перед виступом реперка alyona alyona.

На останніх секундах усі тренери розвернули свої крісла та висловили бажання попрацювати з талановитою виконавицею.

Garna – це псевдонім? Він вам дуже личить. У вас дуже гарна усмішка, ви дуже гарна, ви цікава. Це шоу саме для вас. Цього року я сподіваюся, що вам усміхнеться удача, тому що ви точно талановита. Я б особисто з вами попрацював із задоволенням

зізнався MONATIK

Дмитро правий, взагалі. Я без жодного страху і розчарування скажу, що над вокалом потрібно працювати все життя. І я чітко знаю, що ви можете перевертати своїм голосом усе що завгодно. Не гори, будь ласка, не гори, а перевертайте наші душі, щоб ми наситилися такою крутою річчю, яка називається мистецтво.

прокоментував Олег Винник

У результаті Альона Левашова пішла до команди DOROFEEVA.

Нагадаємо, у першому ефірі "сліпих прослуховувань" також вийшла на сцену Юлія Вітранюк. 20-річна киянка зізналася, що прийшла на проєкт заради популяризації українського фольклору.

Повʼязані теми:

Наступна публікація