"Голос країни-11": телеканал "1+1" оголошує онлайн-кастинг у проєкт

"Голос країни-11": телеканал "1+1" оголошує онлайн-кастинг у проєкт

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Щоб взяти участь у кастингу, необхідно заповнити анкету.

Телеканал "1+1" працює над створенням нового сезону вокального шоу "Голос країни" та оголошує кастинг серед найкращих вокалістів країни, які готові стати частиною проєкту.

Аби всі охочі мали змогу спробувати свої сили та стати на крок ближчими до здійснення мрії про велику сцену, організатори прийняли рішення провести цьогорічний кастинг у форматі онлайн.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

А відтак взяти участь може кожний, не виходячи з дому.

Щоб стати частиною грандіозного вокального шоу, необхідно заповнити анкету та додати посилання на своє відео. Взяти участь у кастингу можуть всі особи віком від 16 років.

Хто у новому сезоні займе крісла професійних тренерів, стане відомо незабаром.

Нагадаємо, "Голос країни" – українська адаптація шоу формату The Voice. Україна стала третьою країною, яка транслює вокальне шоу після Нідерландів та США. За десять сезонів шоу команда проєкту опрацювала понад 70 тисяч заявок, а учасниками головного вокального шоу, крім українців, ставали жителі майже всього світу.

Роман Сасанчин - переможець "Голосу країни-11" / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Сильні голоси та підготовку учасників "Голосу країни" високо оцінили також власники формату вокального шоу TheVoice. Так, виступи учасників ювілейного сезону Єрлана Байбазарова та Ліди Лі потрапили до переліку найяскравіших виступів 2020 року на YouTube серед адаптацій шоу у світі. Переможцем ювілейного сезону шоу став Роман Сасанчин з команди Тіни Кароль.

Повʼязані теми:

Наступна публікація