"Голос країни-7": загадкова дівчина, яка приховує обличчя та співачка з минулого Потапа

"Голос країни-7": загадкова дівчина, яка приховує обличчя та співачка з минулого Потапа

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Тренери "Голосу країни-7" назвали обійми Сергія Бабкіна "забороненим прийомом".

У неділю, 5 лютого, глядачі телеканалу "1+1" побачили третій епізод сьомого сезону головного вокального проекту країни "Голос країни" з оновленим тренерським складом, до якого увійшли Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль.

Однією з найяскравіших учасниць стала 30-річна Марта Адамчук з Чернівецької області, яка прийшла на "Голос країни" для того, щоб довести самій собі, що може стати успішною сольною співачкою. Марта три роки працювала бек-вокалісткою дуету "Потап і Настя", і зараз дівчині цікаво, чи впізнає її голос Потап. Потужним виконанням пісні Ігоря Талькова "Я вернусь" Марта розвернула всі чотири крісла.

"Це дуже складний крок для всіх артистів, які довго працюють на бек-вокалі і стають заручниками такої позиції. Зробити перший самостійний крок потім дуже складно, і у тебе сьогодні це вийшло. Марто, я тобі казав, що ти станеш крутішою, ніж Софія Михайлівна Ротару. Браво!" - сказав Потап.

Марта Адамчук / Фото: прес-служба каналу "1+1"

За талановиту учасницю розвернулася справжня боротьба, але своїм тренером із чотирьох зірок дівчина обрала Сергія Бабкіна.

Варто зазначити, що серед тренерів вже ходить жарт про те, що своїми обіймами Сергій Бабкін заворожує учасниць, які в результаті обирають його як свого тренера.

"Я зрозумів, що відбувається з жінками! Щойно вони обіймають Сергія, у них одразу сльози на очах", - жартома обурився Потап.

"Давайте офіційно заборонимо на проекті Сергію обіймати учасниць", - пожартувала Джамала.

23-річний Олександр Мінаєв із Запоріжжя працює вчителем історії в школі, але душа його більше лежить до музики. Часто на свої уроки Олександр бере гітару і співає учням пісні. Такий неформальний підхід до навчання приносить свої результати - учні Олександра обожнюють уроки історії.

Олександр Мінаєв / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"На такий урок історії я б також приходила", - зазначила Тіна Кароль.

На сцені "Голосу країни-7" Олександр виконав пісню Петра Наліча "Guitar" і розвернув крісло Потапа, потрапивши до його команди.

22-річна Катерина із міста Чернівці прийшла на "сліпі прослуховування" "Голосу країни-7" із закритим вуаллю обличчям. Загадкова учасниця виконала романс "Я ехала домой", але навідріз відмовилася показати своє обличчя.

Дівчина, яка приховує своє обличчя / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Я дуже люблю сцену, але боюся відкривати обличчя, тому я в вуалі. Я вважаю себе некрасивою. Але зараз я хочу відкрити своє серце і показати душу", - розповіла учасниця.

"Ви мене бентежите, і одночасно мені хотілося вас підтримати. Коли не видно обличчя, залишається одна загадка і голос. А наш проект так і називається - "Голос країни", - прокоментував Потап.

"Я прийшла на проект "Голос країни", щоб люди повірили в казку", - розповідає 19-річна Інгрет Костенко з Вінниці. З 11 років "космічна" дівчина пише пісні про свій вигаданий світ.

На сцені вокального проекту "1+1" Інгрет настільки вільно і талановито виконала пісню Пелагеї "Пташечка", що розвернула до себе всіх тренерів.

Інгрет Костенко / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Ти самобутня, ти особлива, ти яскрава. Ця сцена сьогодні твоя", - прокоментувала Тіна Кароль виступ учасниці.

"Я гармоніюю з космосом", - заявила дівчина.

"Обожнюю космос!" - відповів їй Сергій Бабкін.

"Мені здається, я вже знаю, до кого вона піде", - додала Джамала, натякаючи на Сергія Бабкіна.

Проте, своїм тренером Інгрет Костенко обрала Потапа.

Нагадаємо, ведучі проекту - Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Дивіться "Голос країни-7" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація