"Голос країни-8": Джамала прокоментувала участь Зіанджи у проекті

"Голос країни-8": Джамала прокоментувала участь Зіанджи у проекті

"Голос країни-8": Джамала прокоментувала участь Зіанджи у проекті

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Зірка сказала, що, першою чергою, Зіанджу варто оцінувати як співачку.

Тренер "Голосу країни-8" Джамала, яка розповіла, коли стане мамою, прокоментувала участь у "сліпих прослуховуваннях" восьмого сезону вокального проекту екс-Бориса Апреля Зіанджи.

"Я знаю, що саме український "Голос країни" дивляться у всьому світі. Під час гастролей до мене часто підходять люди та роблять компліменти проекту, зокрема у Грузії та Казахстані. Я вважаю, що Зіанджу потрібно оцінювати, як співачку. У неї є минуле, але для мене важливо, щоб вона розкривалась, як артистка. Від того, що Зіанджа стала жінкою, моє ставлення до неї не змінилось: вона є учасницею "Голосу країни", - зізналась артистка.

Екс-Борис Апрель Зіанджа / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Також популярна співачка поділилась, що добре знає всіх учасників національного відбору "Євробачення-2018", і впевнена, що перемогти має тільки гарна пісня:

"Як не крути, але я знайома зі всіма конкурсантами, адже перш за все, я музикант, і ми з ними перетинаємося на різних творчих майданчиках. З Tayanna, учасницею п’ятого сезону "Голосу країни", ми знайомі ще з часів "Нової хвилі" - вона працювала у студії, де я записувалась. З Сергієм Бабкіним ми сидимо у червоних кріслах "Голосу країни", Constantine, LAUD та Інгрет Костенко, Julinoza – учасники "Голосу країни", - сказала артистка "КП в Україні".

Нагадаємо, Джамала зізналася, що змінилося у її стосунках з чоловіком після вагітності. Зірка поділилася, що коханий до всього ставиться з розумінням.

Дивіться восьмий сезон "Голосу країни" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація