"Голос країни-8": на сцену проекту вийде зірка серіалу "Школа" та олімпійська чемпіонка

"Голос країни-8": на сцену проекту вийде зірка серіалу "Школа" та олімпійська чемпіонка

Ірина Мерлені / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Недільного вечора свої вокальні здібності продемонструє олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені.

Цієї неділі, 25 лютого, о 21:00 глядачі телеканалу "1+1" побачать п’ятий випуск проекту "Голос країни-8".

У п’ятій програмі "сліпих прослуховувань" свої сили спробує Анна Трінчер, 16-річна зірка українськомовної стрічки "Школа" на телеканалі "1+1", яка стала найпопулярнішим серіалом осінньо-зимового сезону. Юна акторка зізналася, що попри неймовірний успіх, який їй принесла роль подружки Лоли Нати у "Школі", дівчина продовжує мріяти про вокальну кар’єру:

"Після знімань у серіалі у мене з’явилися шанувальники, почали впізнавати на вулицях, просити автографи, і виросла кількість підписників в Instagram. Я навіть мріяти не могла про таке визнання. Зараз відчуваю у собі сили втілити у реальність ще одну мрію – стати співачкою, і вважаю, що "Голос країни" стане моїм вирішальним кроком до цього", - зізналась акторка, а також додала, що декілька років тому вже брала участь у "Голосі.Діти-2" в команді Наталії Могилевської, але на етапі "вокальних боїв" покинула проект.

Анна Трінчер / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Також недільного вечора на головну вокальну сцену країни вийде олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені. Спортсменка розповіла, як її підтримують рідні, а також чому Ірина прийняла рішення розпочати співати:

Ірина Мерлені / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Я вже реалізувала себе, як спортсменка, і настав час дати волю моїй творчій особистості. Я готова працювати та докласти максимум зусиль, щоб дійти до прямих ефірів, адже звикла перемагати. Моя сім'я мене підтримує: синочки Артур і Адам за мене тримають кулачки. Вони у мене дуже активні: разом займаються карате, Адамчик навіть співає, грає на фортепіано та хоче освоїти барабани", - сказала триразова чемпіонка світу з вільної боротьби. 

Ще одними учасниками "сліпих прослуховувань" стануть 28-річна дівчина учасника "Голосу країни-6" Аняні Удогво Клеулія з Одеси, 17-річна вокалістка гурту "SAHA" Віолетта Литвиненко з Києва, а також 34-річний духовний наставник Наталі Могилевської та Каті Chilly Роман Смир з Києва. 

Клеулія / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Дивіться восьмий сезон "Голосу країни" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація