"Голос країни-8": вагітна Джамала позувала серед озера для відеоролика

Судді вокального проекту знялися в атмосферних роликах у незвичайних локаціях.

28 січня о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем’єра восьмого сезону вокального проекту "Голос країни", зірковими тренерами якого стали Тіна Кароль, Потап, Сергій Бабкін та Джамала, яка очікує на первістка, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Напередодні прем’єри тренери знялися в атмосферних роликах у незвичайних локаціях.

Так, вагітна Джамала позувала сидячи посеред озера в одній з оранжерей Київського ботанічного саду імені академіка Фоміна. Співачка була вдягнута у ніжну довгу білу сукню із відкритими плечима, прикрашену перлами, яка делікатно підкреслювала стан співачки.

Відео з Тіною Кароль було відзняте у родовій садибі графині Наталі Уварової серед мереживних фіранок та ліпнини. Для знімань співачка обрала відверту латексну сукню, яка підкреслила її струнку фігуру.

Потап позував камерам у ретро-кабріолеті, а Сергій Бабкін влаштував прогулянку Києвом – співак, узявши гітару, пройшовся Поштовою площею, Воздвиженкою та навіть проїхався на фунікулері.

Побачити улюблених тренерів у нових відеороликах можна буде вже у першому випуску "Голосу країни-8".

Нагадаємо, у новому сезоні на сцену "Голосу країни" вокалісти підійматимуться на спеціальному ліфті, який став нововведенням сезону. Також на учасників сезону очікують нові жорсткі правила: вокаліст, який не зміг розвернути жодного крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену.

У "сліпих прослуховуваннях" візьмуть участь співачка Злата Огнєвіч, учасниця "Танців з зірками" та українська артистка Камалія, олімпійська чемпіонка зі спортивної боротьби Ірина Мерлені, популярна співачка Ірина Федишин, учасник "Танців з зірками" та актор Юрій Ткач. 

Виробництвом проекту займається "1+1 Продакшн".

Дивіться прем’єру восьмого сезону "Голосу країни" 28 січня о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація