"Голос країни" переносить ефіри і покаже аж 4 випуски етапу "Нокаути"

"Голос країни" переносить ефіри і покаже аж 4 випуски етапу "Нокаути"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

За своє право поборотись за місце у прямому ефірі завтра змагатиметься 22-річний вчитель історії Назар Яцишин

Через карантин прямі ефіри найпопулярнішого вокального шоу «Голос країни» переносяться та відбудуться без глядачів. Таке рішення ухвалили продюсери шоу. Водночас повідомляють, що в ефір вийде не два, як планувалося раніше, а чотири випуски етапу "Нокаути". Їх відзняли заздалегідь, йдеться в ТСН.19.30. 

Минулої неділі за спів у прямому ефірі змагалася команда Монатіка, а завтра в бій вступлять підопічні Дана Балана.

Навчання в умовах карантину. Спочатку на онлайн уроках він учитель,  потім підопічний. 22-річний вчитель історії Назар Яцишин став зіркою ювілейного - десятого сезону "Голосу країни". Хоча до цього йому відмовляли 5 сезонів поспіль - Назар не міг пройти навіть до вибору наосліп. Але, це каже, його лише загартовувало. «Зараз відчуваю плоди тих відмов, я розумію для чого це було. Не потрібно боятися шось втратити, бо втративши одне, ти отримаєш набагато більше», - переконаний Назар.

Нині він закінчує історичний факультет Львівського університету. Ексклюзивно ТСН Назар зізнається, вступив туди заради батьків. Його ж заповітна мрія - інша. «Я ніколи себе не бачив істориком, зараз це практика і можна щось змінити. Я завжди мріяв бути на сцені», - каже учасник проекту.

Як учасник "Голосу країни-10" готується до вокального змагання в умовах карантину

Як учасник "Голосу країни-10" готується до вокального змагання в умовах карантину

За умов карантину вся підготовка до виступів разом із тренером Даном Баланом лише онлайн. Свого наставника, каже співак, він розуміє з півслова. А дистанційну підготовку сприймає як виклик.

«Шкода, що так сталося, але напевне особливі умови для особливих людей даються. Балан мені дає такі пісні, які я перважно не чув, він мені відкриває щось нове», - каже Назар.

Чи потрапить Назар Яцишин до живих ефірів стане відомо вже завтра ввечері. Незалежно від результату битви, вчитель історії вже у вівторок випустить свій перший сингл.

Повʼязані теми:

Наступна публікація