"Голос країни. Перезавантаження": сюрпризи у тренерському складі та роботи за лаштунками

"Голос країни. Перезавантаження": сюрпризи у тренерському складі та роботи за лаштунками

Фото: пресс-служба

Новий сезон вокального шоу вже зовсім скоро стартує на "1+1".

Вже незабаром на телеканалі "1+1" розпочнеться одинадцятий сезон наймасштабнішого музичного шоу "Голос країни", у якому четвірка тренерів буде шукати найсильніші голоси.

Оскільки після минулого ювілейного сезону проект розпочинає нову сторінку своєї історії, в очікуваному новому сезоні, який вийде під назвою "Голос країни. Перезавантаження", на прихильників проєкту чекають оновлення та сюрпризи.

Фото: пресс-служба

Так, у центрі уваги проекту, на сцену якого мріють потрапити найталановитіші та найбільш професійні вокалісти зі всього світу, буде голос та музика. Творці проекту інтригують змінами у тренерському складі "Голосу країни-11". Кожен з тренерів буде шукати талановитих вокалістів у своєму напрямку музики. Хто ж сяде у легендарні червоні крісла, глядачі "1+1" дізнаються незабаром.

Фото: пресс-служба

Цікаво, що цього року кастинг учасників вперше відбувався повністю в онлайн-форматі. На глядачів "Голосу країни. Перезавантаження" чекає зустріч із вокалістами зі всіх куточків України та світу, які здивують своїм баченням музики, незвичними тембрами та потужними голосами. В одинадцятому сезоні шоу лунатимуть улюблені українські пісні та світові хіти, які вже увійшли у музичну історію.

Керівник напряму Big Entertainment Shows "1+1" Володимир Завадюк привідкрив завісу створення нового сезону.

Кожні декілька років проєкт "Голос країни" перезавантажується та змінює підхід до пошуку талантів та музичного контенту. Тому одинадцятий сезон "Голосу країни" відкриє нову еру шоу, у якій є місце лише для музики, таланту та потужних голосів. Цього року на глядачів чекають сюрпризи у тренерській панелі: у червоні крісла сядуть чотири суперзірки, які представлятимуть чотири різні музичні стилі. Вони зустрінуться у музичному поєдинку, змагаючись за унікальних самородків з усіх куточків України та світу

розповів Володимир

Окрім того, "Голос країни-11" здивує технологічними нововеденнями.

Шоу "Голос країни" завжди задає нові тенденції на українському телебаченні. Крім того, шукати нові форми змушує і пандемія, підсилюючи все більше діджитальний складник шоу. Тож цього року зміниться звична для всіх сцена, за лаштунками з’явиться справжній робот. До того ж, через карантинні обмеження, група підтримки учасників буде знаходитись по той бік камер, вболіваючи за своїх близьких онлайн. Це буде дійсно особливий сезон

прокоментував Завадюк

Нагадаємо, суперфінал ювілейного "Голосу країни-10" вперше проходив у новому діджитал-форматі, адже всі учасники прямого ефіру були ізольовані: фіналісти виконували хіти на високотехнологічної сцені-кубі з великими екранами, іноземні учасники співали з дому онлайн, ведучі з'являлися на сцені за допомогою голограми на прозорому екрані, а зіркові тренери коментували виступи своїх підопічних онлайн. Такий формат прямого ефіру був вперше втілений на українському телебаченні та отримав схвальні відгуки глядачів та високі показники телеперегляду.

Переможцем у минулому сезоні став Роман Сасанчин, який був у команді Тіни Кароль.

Повʼязані теми:

Наступна публікація