Горбачова розповіла про свої ризикові пологи у звичайній клініці

Горбачова розповіла про свої ризикові пологи у звичайній клініці

Горбачова хотіла народити другу дочку природним шляхом / Фото: прес-служба співачки

Артистка наважилася народжувати природним шляхом після кесаревого розтину.

Українська співачка Ольга Горбачова, яка в липні народила продюсеру Юрію Нікітіну другу дочку, розповіла про свої ризикові пологи.

В ексклюзивному інтерв'ю сайту ТСН.uа Ольга зізналася, що свідомо пішла на ризик і вирішила народжувати природним шляхом, хоча це дуже небезпечно після кесаревого розтину

"У мене був не дуже позитивний досвід перших пологів, що закінчилися кесаревим розтином, однак цього разу я була налаштована на природні пологи", - сказала артистка.

Вона додала, що у неї була можливість народжувати і в німецькій клініці, і в нашій приватній, але співачка віддала перевагу звичайному київському пологовому будинку №7

"В Україні немає на даний момент такої широкої практики в подібних ситуаціях, як за кордоном. У приватному ж пологовому будинку, я відчула, не стануть йти на явний ризик для життя на шкоду своїй репутації. Але коли я потрапила до завідувача відділом патології 7 пологового будинку, то зрозуміла, що їхнього досвіду достатньо для того, щоб, незважаючи на небезпеку, дати жінці можливість пережити фантастичний і природний процес народження дитини без хірургічних втручань", - ділиться Горбачова.

За словами співачки, на весь період вагітності її дуже підтримували чоловік і донька, стежили за її змінами і були морально готові до цієї події

"Ми цього чекали, просили, молилися, і я навіть не змогла придумати нічого оригінального, щоб піднести це особливим чином, так мені хотілося поділитися новиною як можна швидше. Напевно, якби вагітність і пологи відбувалися не в період Майдану, війни і численних жертв, то ми б більше виявляли радість і знайшли б можливість голосно це відсвяткувати", - зазначила зірка.

Нагадаємо, Горбачова розповіла, коли все ж піде під вінець з Нікітіним. Співачка зазначила, для її сім'ї зараз найголовніше, що б Україні настав мир.

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі vk.com/tsnglamur

Ксенія Габріадзе

Горбачова порадила жінкам народжувати дітей після 30 років

Горбачова порадила жінкам народжувати дітей після 30 років

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація