"Горе-батько" Том Круз більше чотирьох років не бачив дочку - ЗМІ

"Горе-батько" Том Круз більше чотирьох років не бачив дочку - ЗМІ

Фото: Getty Images

Актор відмовився бачитися з Сурі, бо вона дотримується іншої віри.

Відомий голлівудський актор Том Круз, якого минулого року звинуватили у загибелі пілотів на знімальному майданчику, не бачився з рідною дочкою вже більше чотирьох років.

55-річна зірка "Місії нездійсненної" не тільки розлучився з дружиною через те, що вона відмовилася ходити з ним до церкви саєнтології, але і відмовився бачитися з дочкою, бо Сурі дотримується іншої віри.

Інсайдер, наближений до колишньої дружини актора Кеті Холмс, заявив, що дівчинка звикла до "життя без батька", повідомляє Life & Style Magazine.

"Якби він захотів, він би запросто зустрівся з дочкою. Дорога до Сурі забере всього 30 хвилин його часу. Це тільки додало б кілька годин до його напруженого графіку", - зауважив він.

Екс-дружина актора дуже обурилася, коли її колишній чоловік перестав цікавитися дочкою. Вона заборонила оточенню навіть вимовляти його ім'я вголос.

Фото: East News

"Вона твердо вирішила, що ніколи більше не буде говорити про нього - як в будинку, так і в суспільстві. Кеті сподівається, що донька навчилася жити без нього. Краще, щоб вони більше взагалі не бачилися, інакше Сурі буде боляче", - додав інсайдер.

Цікаво, що вчора дочці Тома Круза виповнилося 12 років. У свій день народження дівчинка приймала подарунки і привітання від рідних і друзів, а її мама з нагоди свята не стримала емоцій і поділилася радістю з фоловерами в Instagram.

А от батько дівчинки на початку року зареєстрував особисту сторінку в Instagram, але не став вітати дочку з днем народження в соцмережі.

Нагадаємо, минулого року у ЗМІ ходили чутки, що Том Круз захопився акторкою Ванессою Кірбі, яка вдвічі молодша за нього.

Повʼязані теми:

Наступна публікація